Ahojte, ak je test z ranného moču 12 dní po IUI snehobiely , už tam nie je šanca však ?
@henrietka12 tak veľmi by som ju tam chcela mať aj ja ....ale je to 12 dní po zákroku....keď tam nič nie je nebude ani o deň neskôr....
Nie bohuzial
Pocitas aj deň zákroku ? Alebo nie ?
@henrietka12 nie, nepočítam ....už som to oplakala ...proste osud Boh alebo neviem kto nechce aby sme deti mali
Je to tvoje prvé iui ? Neboj sa raz sa podarí ... Držím palce 🍀
Mali sme 3x IUI, 2x planovany styk,pomohlo az ivf.mame z neho 3rocnu a aktualne som 37tt s dalsim🙏nevesaj hlavu
@wejuska7910 gratulujem a prajem veľa zdravia, ale ja už nevládzem dúfať modliť sa prosiť ...robiť všetko čo sa dá aby to vyšlo a zakaždým príde len sklamanie....
Je mi to ľúto verím, že sa dočkáš babetka neupinaj sa vypustiť to z hlavy skús
@sofia1979 koľko máš detí ?lebo tieto dobre rady dávajú väčšinou ľudia ktorí nevedia o čom píšu....
Ak chceš napíš súkromnú správu...viem čo preživas
To nehovor , určite si ťa dieťatko nájde.My sme mali 4 IUI neúspešne . Raz sa nám zadarilo prirodzene ale žial bol MA.A minuly rok sme skúsili1x IVF a uspešne .Za mesiac mame termín .Presne viem ako sa cítiš.Nezdávajte to .Ver tomu že budete uspešný.Držim palce .🙏🏻
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala na 11 deň čiarku ... Možno ešte by som počkala do zajtra a uvidíš ...