Ahojte, používali ste počas stimulácie na IVF pri bolestiach podbruška teplý termofor na zmiernenie bolesti? Teplo mi robí veľmi dobre a lieky na bolesť pokiaľ nemusím tak neužívam, liekov si užijem v tomto až až, no nie som sa istá, či je takéto suché teplo ok pre folikuly (či nehrozí predčasné uvoľnenie vajíčka pod vplyvom tepla a pod). K lekárovi idem až budúci týždeň a za takúto hlúposť im nechcem volať, navyše cez víkend, tak sa skúšam opýtať tu. Máte niekto skúsenosti v tomto, je to podľa vás ok? Stačilo by mi 15-20 minút a samozrejme nie nejaké horúce že by to pálilo, normálne príjemné teplo. Vopred ďakujem za vaše rady.
@stellarstar tiež som tak nad tým rozmýšľala že asi radšej kríze, prípadne možno ešte hrádzu (aj to mi pomáha uvoľňovať svalstvo a) a priamo podbruško radšej nie
Ani kúpeľ nad 40° sa nesmie
Podla mna ti to neuskodi, ak nebude nejak prilis teply. Vsetko s rozumom. Ale je fakt, ze nazory sa velmi rozchadzaju. Ak ta ale boli brucho, a toto ti ulavi, tak preco nie. Skor ale skonzultuj, preco ta tolko boli brucho, ze mas potrebu brat tabletky proti bolesti? Nemas ohss?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na chrbticu žiaden problém ale na brucho nie