Termofor počas stimulácie

11. máj 2024

Ahojte, používali ste počas stimulácie na IVF pri bolestiach podbruška teplý termofor na zmiernenie bolesti? Teplo mi robí veľmi dobre a lieky na bolesť pokiaľ nemusím tak neužívam, liekov si užijem v tomto až až, no nie som sa istá, či je takéto suché teplo ok pre folikuly (či nehrozí predčasné uvoľnenie vajíčka pod vplyvom tepla a pod). K lekárovi idem až budúci týždeň a za takúto hlúposť im nechcem volať, navyše cez víkend, tak sa skúšam opýtať tu. Máte niekto skúsenosti v tomto, je to podľa vás ok? Stačilo by mi 15-20 minút a samozrejme nie nejaké horúce že by to pálilo, normálne príjemné teplo. Vopred ďakujem za vaše rady.

stellarstar
11. máj 2024

Na chrbticu žiaden problém ale na brucho nie

autor
12. máj 2024

@stellarstar tiež som tak nad tým rozmýšľala že asi radšej kríze, prípadne možno ešte hrádzu (aj to mi pomáha uvoľňovať svalstvo a) a priamo podbruško radšej nie

stellarstar
12. máj 2024

Ani kúpeľ nad 40° sa nesmie

veselo_neveselo
13. máj 2024

Podla mna ti to neuskodi, ak nebude nejak prilis teply. Vsetko s rozumom. Ale je fakt, ze nazory sa velmi rozchadzaju. Ak ta ale boli brucho, a toto ti ulavi, tak preco nie. Skor ale skonzultuj, preco ta tolko boli brucho, ze mas potrebu brat tabletky proti bolesti? Nemas ohss?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre