Tehotenstvo po sterilizácii

simca79
23. dec 2020

Je tu nejaká žienka, ktorá riešila tehotenstvo po sterilizacii? Mam už tri deti a po štyridsiatke. Zaujímalo by ma, či je to možné, čo to obnáša.

jaskolka
24. dec 2020

Pokiaľ viem, sterilizácia u ženy je nezvratný proces. Tam sa preruší vajickovod, čiže ako by bolo možné tehotenstvo po tom?Jedine ze by to bolo úplne "fusersky" urobene, ale zase hádam v nemocnici to robia odborníci

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
24. dec 2020

@simca79 po sterilizacii je mozne iba umele oplodnenie. Kamoska podstupila sterilizaciu, s novym chlapom chcela este dieta - zobrali jej vajicka, oplodnili ich a vlozili jej ich do maternice.

sunyrose
24. dec 2020

Zdravím, poznám ženu, ktorá podstúpila sterilizáciu po treťom dieťati a ostala znova tehotná...., no, zrejme lekári nemali svoj deň.....

lucinka1988
24. dec 2020

@simca79 moja mamina po 4 deťoch postúpila sterilizáciu a otehotnela- išlo ale o mimomaternicove tehotenstvo, vraj sa to spôsobili zrasty po sterilizácii, takze všetko je možné

floren
24. dec 2020

aj moja mama otehotnela po sterilizacii

adara777
25. dec 2020

Dá sa to ale len umelým oplodnenim, ktoré si po 40ke sama platíš...

simca79
autor
25. dec 2020

Ďakujem za info 🙂 uvidíme

poly2406
26. dec 2020

@veronikaszabova vyšlo jej to na prvý krát? (Ivf myslím..vklad vajíčka)

veronikaszabova
26. dec 2020

@poly2406 to neviem, ci na 1x. Len viem,ze bola na sterilizacii a potom na umelom.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre