Ahojte, som po umelom oplodnení, úspešnom 🙂 , resp som momentálne v 4 mesiacie. Po stimuláciíí mi zostal lavý vaječník vačší a na nom 2 cysty , približne 10 cm. Spôsobuje mi to to veľké bolesti, bola som už 2x hospitalizovaná, lebo som myslela že zoškriabem stenu od bolesti. Prosím máte niekto takúto skúsenosť? nejaké rady a typy ako vám pomohli.
Doktori vravia, že treba len počkať kým sa cysty vstrebú, prípadne ak ostanú, odídu po pôrode. No ja doma len ležím a hladám polohu v ktorej sa mi aspom trochu ulavi...dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.mala som presne taky isty problem. Z tych hormonov sa mi urobila cysta a uz pred vkladom som mala strasne bolesti. Dr povedal ze mam cystu na vajecniku ale ze to nevadi ze hormony z tej cysty mozu uhniezdeniu len pomoct....ivf sa podarilo ale ako vravis som mala strasne bolesti hlavne na zaciatku tych par tyzdnov... Taky krc vzdy dosiel ze som sa musela zohnut... Potom neskor som sa na poradni pytala ci tam je este ta cysta tal dr ze nevidi nic ale uz aj maternica zakryvala tak neviem... Potom sa asi vstrebala. Tehotenstvo mi cysta nijak neohrozila. Takze klud bude to v pohode. Len viem ze tie bolesti su neprijemne. Mne trvali tak do 10 tt a potom to preslo. Ono aj maternica sa roztahuje a tiez to moze boliet. Pokial je na sone vsetko oki tak je to v poriadku... Drzim palce