Tehotenstvo po IVF

bozidaratrppp
20. apr 2020

Strach,obavy a nadej ... Kolko nesupechov ,kolko nadeje ....

Priznaky z liekov ci sa podarilo ? Zeny ,ktore sa snazia a kazdou menstruaciou sklopia zrak .....

Malo kto to nezazil pochopi...

Preco som ,to napisala ? Pretoze kazda hladame rozne prispevky Kedy idete na Ivf ? Ake mame priznaky ?Robili sme testy kedy ukazalo oz. Hm...
A co podpora muzov,ich strach ....
A rodina ,kamaratky ktore otehotnia a my sa gratulujeme a neskor nas volaju na navstevy a my zrazu nemame cas 🙂
A ked nam ukaze 10 testov dve ciarocky este stale sa bojime a trosicku sa tesime

A lieky ,hormony unava,priberania a hlupe poznamky ludi ako si pribrala ale ved viem to i bez vas ale vy neviete dovod azda budeme vesat tym ludom na nos ze sa snazime o babo a beriemee lieky co stoja viac ako ty zarobis za mes....a stoho priberies a unavena si

A praca stale vynechavanie ..

Tym vsetkym prechadza par ktory chce babo ....viac nez cokolvek a musi ivf podstupit.....

A ja ano ,teraz som bola na ket sice potvdene ale slabe hcg tak sa modllim ,nech uz pride srdiecko nase

Veľa štastia nám všetkým 😍😍😍

mira91
20. apr 2020

Ahoj, presne viem, čo píšeš... my si teraz týmto všetkým prechádzame a je to veľmi ťažké:( nás čaká prvé IVF, tak sa teším, ale aj mám strach...a tebe gratulujem a nech všetko dobre dopadne...

krisbar
20. apr 2020

Presne pre tieto pocity som sa (a manzel to citil rovnako) rozhodla ze nechceme postupovat ifv. Proste sme si povedali ze budeme stastni aj bez dietata. A aj sme. Je to vsetko vedoma volba.
Drzim vsak palce aby to vyslo a zaroven ti prajem aj vela sil, ktore budes potrebovat na spracovanie neuspechu, ked to nevyjde.

lelluska
20. apr 2020

@bozidaratrppp Drzim palce🍀Proces je to náročný, ten kto to nepodstupi nikdy nepochopi. Prešla som si neúspechmi aj strachom si vôbec dovolit tesit sa z úspechu. Netreba to však vzdať😊

pandorra
24. apr 2020

@bozidaratrppp presne kvôli tomu som nechcela ísť na ifv. Keď som ale videla túžbu v očiach svojho muža po bábätku odhodlala som sa to absolvovať a nakoniec sme v očakávaní. Tak aj tebe držím palce, aby sa to podarilo.

hrasocek12
26. apr 2020

Viem ake to je tiez som si tym presla 2ivf mam za sebou - 1ivf 2xket neuspesne, 2ivf 1et a podarilo sa minuleho roku v july porodila som v februari 🤗 vytuzene babatko prve po skoro 8mich rokoch snahy a chodenia po lekaroch 🤗 je to radost aj ked porod som nemala lahky dakujem zanu kazdy den ❤️ chcem vas povzbudit baby treba len verit a ono to vyjde 🤗 vela stastia kazdej z vas prajem nech mate cim skor pri sebe ten najkrajsi uzlicek na svete, mna tesi uz 2hy mesiac ❤️ tie nase babatka su zazraky, tazko vydrete u lekarov ale vsetka ta bolest a vysetrenia stoja zato 🤗

eliska13
26. apr 2020

@hrasocek12 aké vlasy má dlhé na to, že má len 2 m😀nádherné babo

hrasocek12
27. apr 2020

@eliska13 ona sa uz vlasata narodila 🤗 lekar ked som ju rodila prve co povedal bolo vidim vlasky a ma ich vela 🤣 ostala som v soku lebo to na sone nikde neuvidite ci ma vlasky alebo nie 🤣 ale tesim sa z nej kazdy den, prajem kazdej babe nech sa podari take male zlaticko ako nam ❤️ vela snahy, liekov, zakrokov, smutku a bolesti ci strachu z toho ze to nevyjde a teraz mame na oplatku mnoho radosti, stastia a lasky 💕

bozidaratrppp
autor
30. apr 2020

😍 krasna je .... ,😍😍😍 no ja som 7 tt bije i srdiecko tak uvidime .

hrasocek12
1. máj 2020

@bozidaratrppp prajeme vela zdravia, stastia a radosti a hlavne dobry porod ❤️❤️❤️❤️

bozidaratrppp
autor
6. máj 2020

Vcera mi lekar oznamil missed abortion .prestalo byt srdiecko a na poho ze este tyzden pockame . zase kolotoc

bozidaratrppp
autor
6. máj 2020

Svagrina mi oznami ze je tehotna 😂😂😂a nwchce uz tretie a kamaratka ma chce za krstnu teraz porodi ...😂😂😂😂 no ako inak to brat ako vysmech z hora .

bozidaratrppp
autor
6. máj 2020

Samozrejme nebudem klamat nemozem sa tesit s nimi . a nechcem anib. Lebo na jednu zenu to je vela uz . ale najlepsie moj muz je uzasny mi povedal ze ked pride pride ked nue tak nie . uz stym nebudeme silit

bozidaratrppp
autor
6. máj 2020

Najhorsie je ze uz bilo srdiecko videla som a teraz nic

maxxim
11. máj 2020

@bozidaratrppp ahoj
To co si napisala, aj my to zazívame. Tazko o tom písať, clovek sa zastavuje a viac premýsla. Skúska nasich vztahov, zblizenie alebo vzdialenie... ked sa uz konecne veci pohli ako bývanie , svadba... a okolo deti. V rodine pribúdajú, súrodencom , susedom..a my nič...a tak radi by sme lásku posunuli tretiemu z nás dvoch. Vychovávali a slachtili, tesili a vsetko by slo lahsie... prirodzenejsie, v práci z cistou hlavou a domov z radosťou. No nesmieme sa báť. Musime byt vsetci silný , ktory maju rovnaký osud. Musime sa povzbudzovat a nevsimat si ludi okolo , nebrat vázne ich slová, ktore viem ze rania.
My sme cca rok skúsali, bolo to najkrajsie milovanie. Uprimne a z ocakávaním. Ratali dni, testy... no ked prisiel den nájsť pomoc u gyn. Tak najprv mna poslali na spermiog... a to bol zaciatok kolobehu nervov, skúsok , ovladania sa, neupadnút do smutku...lebo nenasli umna ziadné spermie. Prícina xx vysettreni a samozrejme vsade majú cas. No moj cas na ihlách medzi tím som skoncil na ARe...odpadol som...Syndróm xxy._ neplodnosť. Návsteva centra pre neplodnosť, 2 x sme mali ist no korona virus ..nam zmárnila 2 terminy no ideme bud týzden. Prve výsledky mojej zene ani nepovedali... asi si to zopakuje este raz. Mne majú dat testosteron aby som sa nezacal rozpadat, . Doteraz som nemal nikdy z nicim problemy, tazko to opisat. No budeme bojovat , ja aby som zarobil, a zena aby to zvládla. Stojíme pri sebe. Musíme. Dali sme si slub a chceme sa raz radovať, no je to zátaz na psychiku velká. Ale zivot stále ide dalej, cas tikoce, slnko svieti a stále su aj iné krásy a dary zeme aby sme mohli vyplnat cas naberaním ineho úsmevu. My vsetci nesmieme polaviť, musíme to prijať a bojovať. Áno , je to tazke, je to na psychiku obrovský tlak a hlavne tie výhovorky pred rodinou.... my osobne vsetko tajíme... nechceme aby nás odsudzovali a pozerali na nás inak. Vela stastia a držte sa. Všetci.

hrasocek12
24. máj 2020

@bozidaratrppp to je mi luto 😐 ako to dopadlo? Ked ste pockali?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre