Strach,obavy a nadej ... Kolko nesupechov ,kolko nadeje ....
Priznaky z liekov ci sa podarilo ? Zeny ,ktore sa snazia a kazdou menstruaciou sklopia zrak .....
Malo kto to nezazil pochopi...
Preco som ,to napisala ? Pretoze kazda hladame rozne prispevky Kedy idete na Ivf ? Ake mame priznaky ?Robili sme testy kedy ukazalo oz. Hm...
A co podpora muzov,ich strach ....
A rodina ,kamaratky ktore otehotnia a my sa gratulujeme a neskor nas volaju na navstevy a my zrazu nemame cas 🙂
A ked nam ukaze 10 testov dve ciarocky este stale sa bojime a trosicku sa tesime
A lieky ,hormony unava,priberania a hlupe poznamky ludi ako si pribrala ale ved viem to i bez vas ale vy neviete dovod azda budeme vesat tym ludom na nos ze sa snazime o babo a beriemee lieky co stoja viac ako ty zarobis za mes....a stoho priberies a unavena si
A praca stale vynechavanie ..
Tym vsetkym prechadza par ktory chce babo ....viac nez cokolvek a musi ivf podstupit.....
A ja ano ,teraz som bola na ket sice potvdene ale slabe hcg tak sa modllim ,nech uz pride srdiecko nase
Veľa štastia nám všetkým 😍😍😍
Presne pre tieto pocity som sa (a manzel to citil rovnako) rozhodla ze nechceme postupovat ifv. Proste sme si povedali ze budeme stastni aj bez dietata. A aj sme. Je to vsetko vedoma volba.
Drzim vsak palce aby to vyslo a zaroven ti prajem aj vela sil, ktore budes potrebovat na spracovanie neuspechu, ked to nevyjde.
@bozidaratrppp Drzim palce🍀Proces je to náročný, ten kto to nepodstupi nikdy nepochopi. Prešla som si neúspechmi aj strachom si vôbec dovolit tesit sa z úspechu. Netreba to však vzdať😊
@bozidaratrppp presne kvôli tomu som nechcela ísť na ifv. Keď som ale videla túžbu v očiach svojho muža po bábätku odhodlala som sa to absolvovať a nakoniec sme v očakávaní. Tak aj tebe držím palce, aby sa to podarilo.
Viem ake to je tiez som si tym presla 2ivf mam za sebou - 1ivf 2xket neuspesne, 2ivf 1et a podarilo sa minuleho roku v july porodila som v februari 🤗 vytuzene babatko prve po skoro 8mich rokoch snahy a chodenia po lekaroch 🤗 je to radost aj ked porod som nemala lahky dakujem zanu kazdy den ❤️ chcem vas povzbudit baby treba len verit a ono to vyjde 🤗 vela stastia kazdej z vas prajem nech mate cim skor pri sebe ten najkrajsi uzlicek na svete, mna tesi uz 2hy mesiac ❤️ tie nase babatka su zazraky, tazko vydrete u lekarov ale vsetka ta bolest a vysetrenia stoja zato 🤗
@hrasocek12 aké vlasy má dlhé na to, že má len 2 m😀nádherné babo
@eliska13 ona sa uz vlasata narodila 🤗 lekar ked som ju rodila prve co povedal bolo vidim vlasky a ma ich vela 🤣 ostala som v soku lebo to na sone nikde neuvidite ci ma vlasky alebo nie 🤣 ale tesim sa z nej kazdy den, prajem kazdej babe nech sa podari take male zlaticko ako nam ❤️ vela snahy, liekov, zakrokov, smutku a bolesti ci strachu z toho ze to nevyjde a teraz mame na oplatku mnoho radosti, stastia a lasky 💕
😍 krasna je .... ,😍😍😍 no ja som 7 tt bije i srdiecko tak uvidime .
@bozidaratrppp prajeme vela zdravia, stastia a radosti a hlavne dobry porod ❤️❤️❤️❤️
Vcera mi lekar oznamil missed abortion .prestalo byt srdiecko a na poho ze este tyzden pockame . zase kolotoc
Svagrina mi oznami ze je tehotna 😂😂😂a nwchce uz tretie a kamaratka ma chce za krstnu teraz porodi ...😂😂😂😂 no ako inak to brat ako vysmech z hora .
Samozrejme nebudem klamat nemozem sa tesit s nimi . a nechcem anib. Lebo na jednu zenu to je vela uz . ale najlepsie moj muz je uzasny mi povedal ze ked pride pride ked nue tak nie . uz stym nebudeme silit
Najhorsie je ze uz bilo srdiecko videla som a teraz nic
@bozidaratrppp ahoj
To co si napisala, aj my to zazívame. Tazko o tom písať, clovek sa zastavuje a viac premýsla. Skúska nasich vztahov, zblizenie alebo vzdialenie... ked sa uz konecne veci pohli ako bývanie , svadba... a okolo deti. V rodine pribúdajú, súrodencom , susedom..a my nič...a tak radi by sme lásku posunuli tretiemu z nás dvoch. Vychovávali a slachtili, tesili a vsetko by slo lahsie... prirodzenejsie, v práci z cistou hlavou a domov z radosťou. No nesmieme sa báť. Musime byt vsetci silný , ktory maju rovnaký osud. Musime sa povzbudzovat a nevsimat si ludi okolo , nebrat vázne ich slová, ktore viem ze rania.
My sme cca rok skúsali, bolo to najkrajsie milovanie. Uprimne a z ocakávaním. Ratali dni, testy... no ked prisiel den nájsť pomoc u gyn. Tak najprv mna poslali na spermiog... a to bol zaciatok kolobehu nervov, skúsok , ovladania sa, neupadnút do smutku...lebo nenasli umna ziadné spermie. Prícina xx vysettreni a samozrejme vsade majú cas. No moj cas na ihlách medzi tím som skoncil na ARe...odpadol som...Syndróm xxy._ neplodnosť. Návsteva centra pre neplodnosť, 2 x sme mali ist no korona virus ..nam zmárnila 2 terminy no ideme bud týzden. Prve výsledky mojej zene ani nepovedali... asi si to zopakuje este raz. Mne majú dat testosteron aby som sa nezacal rozpadat, . Doteraz som nemal nikdy z nicim problemy, tazko to opisat. No budeme bojovat , ja aby som zarobil, a zena aby to zvládla. Stojíme pri sebe. Musíme. Dali sme si slub a chceme sa raz radovať, no je to zátaz na psychiku velká. Ale zivot stále ide dalej, cas tikoce, slnko svieti a stále su aj iné krásy a dary zeme aby sme mohli vyplnat cas naberaním ineho úsmevu. My vsetci nesmieme polaviť, musíme to prijať a bojovať. Áno , je to tazke, je to na psychiku obrovský tlak a hlavne tie výhovorky pred rodinou.... my osobne vsetko tajíme... nechceme aby nás odsudzovali a pozerali na nás inak. Vela stastia a držte sa. Všetci.
@bozidaratrppp to je mi luto 😐 ako to dopadlo? Ked ste pockali?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, presne viem, čo píšeš... my si teraz týmto všetkým prechádzame a je to veľmi ťažké:( nás čaká prvé IVF, tak sa teším, ale aj mám strach...a tebe gratulujem a nech všetko dobre dopadne...