Zdravím...som týždeň po ket.. A dnes som si robila test dokonca nie z ranného moču.. A pol pozitívny nie taká výrazná ale bola tam.. 🙏🙏Chcem sa opýtať či ste mali tiež tak skoro test pozitívny.. A nemoze to byť z progesteronu? Dakujem
@wejuska7910 bože strašne v to dúfam 🙏🙏🙏🙏🙏🙏nás 8 vklad...
@martaatram drzim palce ✊
@martaatram gratulujem, myslím ze po týždni, aj keď slabá čiarka je dôvodom na radosť 🙂ja som mala test pozitívny tiež po týždni a čiarka deň čo deň pekne tmavla... Držím palce 🙂
@martaatram ôsmy vklad? ach, to držím palce ešte silnejšie ako sa dá, nech všetko napreduje v poriadku
@martaatram držím palce ako sa len dá 💗😊
@martaatram gratulujem a držím palce
Tak ja už som z toho 🙄😪čiarka stále taka istá :( slabá už som zmierena že to nič z toho nebude
@martaatram nesilnie?mas foto?
@lussinka2277 mala si test pozitivny tyzden po ket?
@martaatram ja som po ivf aktualne v 35tt+4dni a mala som vkladanu jednu hatchujucu blastocystu, pozitivny test som mala na 7my den po et ale snivalo sa mi ze to vyslo uz na 5ty den ale som sa bala urobit test 😊 na 7my den po et som tam mala kolajnicu 😋 gratulujem a prajem kraaasne tehulkovanie 💞 z progesteronu to byt nemoze ten som potom brala do konca 1trimestra 😊 ako pomoc malinkej aby sa jej darilo v brusku 💋 hlavne hladkaj brusko, vyloz nohy a oddychuj 💞
@martaatram vobec nestresuj ze netmavne ukazkovo, niekedy rastie hcg pomalsie ale potom sa to rozbehne takze sa nevzdavaj 🙏
@martaatram ja som mala 8.den po ket pozitivny test a uz som sa zacala tesit a 12.den som urobila kontrolny a dokonca dva rozne typy a boli oba negativne :( potom krv a potvrdenie-negativny vysledok..kazda to inak, na to nezabudajme 🙂
@rosalien
@martaatram a ako si teda dopadla?
@rosalien no krv pozitívna ale malo... Takže biochemicke
@martaatram to ma mrzi😞 ideme dalej💪🏼
@rosalien áno.. Máš ešte mrazacikov?
@martaatram áno 4. Stale sa este dostavam z toho prveho neuspechu :( ale som stastna ze mam este sancu.. ty ako si na tom?
@rosalien ja už mám 7 za sebou... Ešte mám 3...
@martaatram 7 vkladov? To uz musi vyjst 🙏 zvladas to?
Ahojte baby. Niekto kto je tu po ket cerstvo? Ja 8 den teraz.
@escape22819 ahoj ja som dnes 7 deň
@escape22819 Ahoj, ja som 8 deň po KET.
Ahoj baby. Ja som dnes 3.den po KET. Je to nas 6.vklad. 2x nic, 2x biochemicke konciace v 7TT a 1x mimomaternicove, so zakrokom a odstranenim vajcovodov :( mam cochvila 39, je to nasa psledna nadej. Napriek tomu som sa k tomu stavala uplne pozitivne, s nadhladom, bez stresu. Az dodnes. Nejako ma premohol strach. Nemam ziadne priznaky zatial, citim sa az velmi dobre. Vedosti o tom uz mam viac ako dost, ale ta psychika je asi najhorsia. Test som sa rozhodla robit az na 10ty den, tak este tyzden pockam. Drzim vam vsetkym pri cakani pevne nervy a krasne pozitivne testy s 2mi || .
@princess59 a ako testik? Pozitivny?
@kecalkova ahoj, a ako vysiel testik? Pozitivny?
@escape22819 Zatiaľ nie, do piatku ďaleko 🙏 vo štvrtok by som mala dostať, snáď nie 🙏🙏
@escape22819 ahoj mala som duchov od 5 dňa a silneli do 9potom začali slabnúť...dnes som 11 deň a na teste už není skoro nič .... Takže iba biochemické
Tak ja som v 5 tt teraz, ale este nic nie je vyhrate.
@escape22819 Ahoj, takže negatívne HCG. Dôvod mi povedal dr.že genetická výbava embrya 😪 máme ešte 3 šance, takže tak.
@kecalkova to ma mrzi, nabuduce sa podari 🙂 . Ja som minuly rok v 7 tt potratila. Teraz som tiez v 7 tt a su tam dve 🙂 . Dufam ze vsetko bude ok, aj ked teda byva mi strasne zle
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martaatram z progesteronu urcite nie,test reaguje na hcg.gratulujem 🙂nech ciarka silnie