Syndróm lepivých doštičiek a vklad

13. sep 2024

Aky je postup, ak ste pozitivne a idete na vklad?
Kolko tyzdnov pred vkladom sa aplikuje anopyrin?

Dakujem.

domka222
13. sep 2024

Ja som nebola síce na vklade,ale liečbu anopyrinom mám nasadenú už stále bez ohľadu na tehotenstvá. Beriem každý deň 100mg a tak to bolo aj pred,aj počas tehotenstva.

ywana1983
13. sep 2024

Tiez som nebola na vklade, ale uzivam anopyrin 100g od zistenia syndr.lepivych dosticek kazdy den, plus v tehotenstve a asi 2 tyzdne po porode som si pichala fraxiparin.

autor
14. sep 2024

@domka222
@ywana1983 a ako vam to zistili? Mali ste nejaky zdtavotny problem?

domka222
14. sep 2024

Mala som 2x MA

sonkam
14. sep 2024

Ahoj, ja som pri prvom tehotenstve brala dlhodobo predtým anopyrin kôli syndrómu lepivych doštičiek. Po pôrode mi to vysadila hematologicka a pri ďalších vkladoch som ho brala až od 1dc kedy som išla na vklad

autor
14. sep 2024

Dakujem pekne! Ste zlate

janickamalicka1988
17. sep 2024

Ja som mala naordinovany aspirin zacat brat cca 1-2m pred vkladom a uzivam aj pocas tehotenstva 1tabletku kazdy druhy den. Zistili mi to nahodou na hematologii.

ywana1983
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ywana1983
20. sep 2024

Mala som opakovane spontanne potraty spojene s krvacanim. Zacala som koliecko vysetreni az som sa dostala na hematologiu a tam zistili tento problem. Dovtedy som ziadne problemy nemala.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre