Ahojte chcem sa opýtať,v centre nás dosť vydesili kvôli spg výsledkom.. odporučili vitamíny a tak o mesiac,dva ďalšie testovanie ak by boli výsledky rovnaké tak spominali zmrazenie a mnoho ďalších vecí . Obraciam sa teda na Vás,aby som mala aj názor niekoho iného kto s tým má aj skúsenosti a podobne
U nas o cosi lepsi a podarilo sa prirodzene, bolo to u nas o stasti,skusali sme 2 roky
No dobre to nie je,pri tejto diagnoze nam rovno odporucili IVF
@luciik2111 už sme tu viaceré písali. U nás rovnaká diagnoza, prirodzene som otehotnela 2x.
@gejb ahojte.chcem sa spytat aka je norma morfologia?
@luciik2111 ahojte ja tiež sa ne viznam v ticho hodnotach bolisme v var a mame taketo vysledki a rovno nas poslali na ivf.ešte sme mladi tak chceme dat šancu na prirodzene otehotnenie podla vas je to možne?tu vam pošlem vysledki prosim odporučajte.aku mam morfologiu a aka ma byt norma ne viznam sa dakujem
@gejb dakujem pekne ale v centre hovorili že 98 percent su poškodene tak ja neviem čo všetko to znamena
@gejb ale to je málo nie?ved ked su 24 mil celom ejakulate a stoho su len 2 dobre tak to neni málo?alebo ako sa to počita?ja sa ktomu ne viznam
Rozdiely tam nie su velke,uzivate aj nejake vitaminy?
@gejb nie su robene na rovnakom mieste ten prvi bol vo ferticentre a druhi po 3 mesiace v gyncare.podla vas je lepši alebo horši?mislite že by sa dalo prirodzene?
@bejbs123 .nie teraz chcemw začat ale nwviem že čo by bolo dobre manželovi kupit či folandrol alebo fertiduo lebo ja nepotrebujem nič.a podla vas ten prvi bol lepši alebo horši?
@pamelaandersom su tam badatelne rozdiely,diagnoza stale ta ista,my sme uzivali dost dlho vitaminy a spermiogram sa nam zlepsil tak,ze sme mali o jeden problem menej a aj tak sme sli na ivf,podstatne je asi kolko rokov mate a kolko rokov sa pokusate a kolko ste ochotni sa este snazit,sanca tam je mala,ale stale je,moze sa to vydarit prirodzene a nemusi.a vitaminy ste mali brat uz po prvom spermiograme,neviem ake ste mali ocakavania pri tom druhom,ze zrazu to bude o 100% lepsie,ked ste preto nic neurobili? Vitaminy zazraky tiez nespravia,no urcite je to lepsie ako nic
@bejbs123 prepačte to som vam nenapisala že po prvom spermiograme manžel bral fertiduo ale len 1 krabičku ale aj to niekedi zabudol brat lebo to bolo 2×dene rano a noc a potom to prestal brat lebo si misli že vitamini natom ne pomahaju.mame obaja 22 rokov ja som otehotnela pred 2 rokmi a 11 tyždni sa babetko prestal sa vivijat takže som musela ist na kyretaž.no a1a pol roka sa snažime odvtedi sa nam ne dari .a predtim neviem že manžel aki mal spermiogram že sa nam to podarilo o 5 mesiacov ako sme sa vzali bez problemu som otehotnela.ja uvažujem o ivf ale zase neviem či sa to podari hned lebo spermie su vela poškodene tak nemam potuchi čo spravim
@gejb ano ma slovensko .prečo?
@pamelaandersom @gejb sa asi pyta,pretoze mate naozaj prisernu slovencinu az to trha oci
No takto vam napisem brat vitaminy mesiac aj to nepravidelne,su ozaj vyhodene peniaze, na zlu morfologiu nie je nic,ale nam napriklad zlepsilo velmi pohyblivost,bral Macu peruansku,selen a zinok,ale vyssie davky,tie hotove balenia su super pre “lenivych” chlapov,ale za mna su slabsie zlozenia. Pokial ste si dali 2x spravit spermiogram v centre repredukcnej mediciny nemali ste tam aj konzultaciu? Asi Vam dali nejake odporucania. A vy ste absolvovali ake vysetrenia,ze si myslite,ze nepotrebujete nic? Ja som toho pobehala tolko az som zistila,ze ani j mna to nie je take ruzove ako slm si myslela
@bejbs123 no v centre nam ne odporučali nič len tolko nam povedali že to vizera na ivf a že žiadne vitamini ne pomožu.no ja som absolvovala krvne višetrenie aj ultrazvukove višetrenie aj hematologicke višetrenie.tak ktore vitamini by ste nam odpručali ktore su silnejšie?
@pamelaandersom no ano ako som napisala nam tiez odporucili ivf a to sme absolvovali 2x,dokopy 5vkladov a tiez mi na zaciatku vsetci tvrdili,ze ja som v poriadku.co sa tyka vitaminov,ja nie som farmaceut,takze odporucat nebudem,treba si popozerat aj cenovo,aby vam vyhovovali
@bejbs123 a vam čo našli ne boli ste v poridku?a ivf sa podarilo?
@pamelaandersom beriem tabletky nakoniec na stitku,riedenie krvi,mala som imunoglobuliny a kortikosteroidy,5vkladov,7embryi,1MA a momentalne sme v ocakavani,ani ivf nie je 100%zaruka,ze sa to podari hned na 1x
@bejbs123 ano to je pravda ivf neni isti .tak ani vam sa to ne podarilo.
@pamelaandersom no my sme aktualne zacali 17tt len vdaka ivf,sme v ocakavani=som tehotna
@bejbs123 to je super tak vam sa to podarilo? gratulujem.a gde ste boli v ktorom centre sa to podarilo?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.