Studený pot a zvláštny pocit počas IVF

13. aug 2024

Ahojte,

Som 8. Deň cyklu a 7. Deň stimulácie. Okrem toho že cítim podbruško a vaječníky pri chôdzi. Tak som stále taká unavená, raz mi je zima a raz teplo. Dokonca dnes skôr cítim ako keby má oblieva studený pot. Včera som mala kontrolu a všetko bolo ok. Myslite že si tu tieto príznaky prejavom stimulácie?

dasty1992
16. aug 2024

Samozrejme. Davate do seba dost velke mnozstvo hormonov a kazde telo to inak zvlada😉. Ak nemate ine tazkosti,tak sa nestresujte zbytocne

autor
16. aug 2024

@dasty1992 ďakujem za odpoved asi to bude teda tým len v predchádzajúcich ivf som toto nemala lebo to boli slabé stimulácie. Teraz mám liekov dosť. Zistili mi aj nábeh na ohss tak dúfam že v nedeľu keď budem mat opu všetko dobre prebehne.

dasty1992
16. aug 2024

Snad nedostanete OHSS,ale ak mate nabeh,urcite Vam aj po OPU daju lieky,alebo injekcie proti tomu.

autor
16. aug 2024

@dasty1992 no dúfam aj ja že to nebude to, dohodli sme sa na ket že čerstvý transfer nebude. Len že mám zväčšené vaječníky a ani Ovitrelle si nemám podať ale dali 3 ampulky dicapeptylu.

dasty1992
16. aug 2024

Jasne,radsej KET ako cerstvy transfer. Hlavne nech ste vy v poriadku,nieje sa kam ponahlat😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre