Ahojte,
Som 8. Deň cyklu a 7. Deň stimulácie. Okrem toho že cítim podbruško a vaječníky pri chôdzi. Tak som stále taká unavená, raz mi je zima a raz teplo. Dokonca dnes skôr cítim ako keby má oblieva studený pot. Včera som mala kontrolu a všetko bolo ok. Myslite že si tu tieto príznaky prejavom stimulácie?
@dasty1992 ďakujem za odpoved asi to bude teda tým len v predchádzajúcich ivf som toto nemala lebo to boli slabé stimulácie. Teraz mám liekov dosť. Zistili mi aj nábeh na ohss tak dúfam že v nedeľu keď budem mat opu všetko dobre prebehne.
Snad nedostanete OHSS,ale ak mate nabeh,urcite Vam aj po OPU daju lieky,alebo injekcie proti tomu.
@dasty1992 no dúfam aj ja že to nebude to, dohodli sme sa na ket že čerstvý transfer nebude. Len že mám zväčšené vaječníky a ani Ovitrelle si nemám podať ale dali 3 ampulky dicapeptylu.
Jasne,radsej KET ako cerstvy transfer. Hlavne nech ste vy v poriadku,nieje sa kam ponahlat😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Samozrejme. Davate do seba dost velke mnozstvo hormonov a kazde telo to inak zvlada😉. Ak nemate ine tazkosti,tak sa nestresujte zbytocne