Ahojte pri stimulácii vaječníkov ako ste sa cítili ? Robím v kuchyni tak neviem či ísť na PN či môžem pracovať?
@vlocka007 ak mas náročnú prácu radšej chod na PN.
@dominikahr
@bilberryday dievčatá a kto dáva PN odporúčanie s centra ku komu a hneď pred stimulkou či až po odbere
@vlocka007 centrum ti môže dať odporučenie. A s tyn ides za svojim gynekológom. Ten ti vystaví pn.
Ahojte ja tiež začínam od piatka so stimulaciou a od pondelka idem na PN odporúčili mi to v centre a mam to odporucenie zaniest svojmu gynek. a on vypise PNku
@matulqa102 ahoj a prosím ťa tie žiadanky kvôli anestéze či čo mi v centre vraveli že treba u všeobecného lekára ale môj gynekológ že to mi môže aj on vystaviť a zobrať krv tak neviem teraz či u neho či čo tam treba všetko či len krv či aj niečo viac tebe čo povedali prosim
@vlocka007 mne dal žiadanku na interné aby mi spravili predoperačné tam idem v pondelok a potom mi povedali že budúcu stredu mám príst do centra a zoberu mi krv (to uz bidem 5ty den co si budem pichat injekciu) ale vravel ze uz aj niektory vseobecny vedia spravit predoperacne.
@matulqa102 takže stačí ísť len na interné a krv berú len v centre tak áno? Ako zvládaš stimuláciu?
@vlocka007 ano mne tak povedali v centra a nezacala som este so sfimulaciou este stale mi neprisli poriadne kramy. :/
@matulqa102 No to ako na potvoru mne to vyrátali na 25. ale mám pocit že už cez víkend prídu a to mám ešte bolesti keď začnú a neviem či môžem tabletku od bolesti si dať či nie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vlocka007 ahoj.
Je to asi individualne. Ja som sa necitila inak, mozno viac nervozna, kedze clovek na to stale mysli....