Ahojte,
baby ktoré ste teraz v stimuluje alebo ste niekedy teraz boli a chodíte do Martina do reprofitu ako vám je ? Aké máte skúsenosti ? Ja si picham 6 deň bemfolu 200iu prvé dva dni neskutočná bolesť hlavy ale odvtedy ako by utalo a nič ziadne pobolievanie brucha ani nič podobne, kontrolu mi dali až na zajtra čo je 7deň od začatia nieje to niako neskoro ? bojím sa či vaječníky zareagovali vôbec.
Dnes som volala či si mám už pichnúť aj gonal keďže mám v protokole že 6den už obe ale povedali že nemám a uvidíme zajtra.
Príde mi to divne lebo v Žiline som chodila na kontrolu každý druhý deň od začatia pichania, len bolo to už dávno tak nepamätám či som mala niake príznaky či nie.
Neboj všetko bude ok od zajtra ti už začnú kontroly každé 2 dní
Ahojte žienky, ja by som sa chcela opýtať, tiež som pred prvým ivf, čakajú ma injekcie diphereline a potom meriofert, akurát pri tom merioferte si mám na začiatku pichať 225 iu, čo mi koordinátorka povedala, že je jeden a pol prášku... nemáte to už niektorá za sebou, že by ste mi vedeli povedať, ako ste to miešali? Najprv vodičku do prášku, potom odtiaľ vybrať polku, dať ju do druhého prášku a ten zbytok (polku) odložiť do chladničky? aj mi to pani v centre vravela, ale som bola v strese zo všetkého a vypadol mi ten postup.. ďakujem vám
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Slovo niake si oprav lebo také slovo ani neexistuje.
Veď tam ideš zajtra nie?