Ahojte,je tu niekto,kto začína ? Ja začínam začiatkom augusta. Bola by som rada,keby som sa mohla deliť s niekým rovnakým 🙂 dakujem
@motylik273 nemáš už zamrazene? Musíš znovu stimulovať?
@dorothy13 nemala som ani vajicka
@maron264 ja zacinam s dlhym protokolom 19.7 a odber vynde tym padom niekedy v auguste
@janulka1351 a dlhy protokol mas na kolko? tak uz ides za chvilku na to.
@jarrys od 19.7 najprv tabletky duphaston 2x1 (vychadza to na 10 dni)
Potom od 23.7 pridavam injekcie dipherelin
Medzi 2.8 az 4.8 by som mala dostat MS a potom do centra na krv a povedia kedy pridat meriofert (zacinam na davke 225iu) a uvidi sa ako budem reagovat a podla toho sa uvidi kedy bude odber.
ja začnem asi v septembri s krátkym protokolom
Ahojte, aj ja začínam tento týždeň s dlhým protokolom 🙂
ahojte,začal už niekto? Ako to ide?
Ahojte.. takze ja som minulý mesiac mala kratky protokol pichala som si gonal 150iu potom mi zvysili davku na 200iu lebo mi pomali rastli foliky žiaľ ani po zvysenej dávke som nereagovala takže mi to stopli... a čakali sme na ďalšiu ms ktorá mi dnes skoncila nasadili mi inú liečbu tento mesiac dali mi od 2dc letrozol 2x2 tablety dnes prvá kontrola 5dc najväčší folikul som mala 8mm inak boli na každej strane asi po 5 folikulov ale kazdy mal rôznu veľkosť od 5 do 8mm... pridali mi k tomu ešte dnes injekcie pergoveris mam pichat 200iu a v piatok na ďalšiu kontrolu... dnes som bola 5dc a mala som 8mm folikul minulý mesiac to bo horsie 3 kontroly a stale len 7mm folikul takže doktor povedal ze je to oveľa lepsie ako minule.... ale ja mam stále obavy ze nenarastu do tej velkosti aby mi ich uz konecne mohli odobrať
Mam na predaj decapeptyl a gonal, viac info sprava ;)
Tak ženy ja dnes 12den po KET test negatívny v stredu odber krvi ale tak to už len formalita aby som mohla vysadiť lieky. Držím vám všetkým silno palce aby ste mali vysnívané //. Moja cesta s IVF je u konca a zmierila som sa stým že dcéra bude jedináčik.Tych 10rokov snaženia,trápenia stačilo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maron264 ja mam zacat ale vaham pred dvoma mesiacmi neuspesne ivf