Ahojte, kto bral Menopur a pomohol mu k vytuzenemu babetku? 😉
@mimika1973 ja som mala na prve IVF Menopur...mala som 9 vajicok , z toho 6 oplodnenych, ET dvoch 4 bukovych embryi nevyslo, z toho IVF este KET ...1 jednobunkove ( podla mna sa zu vtedy nevyvijalo)...a jedno 8 bunkove rozmrazene , nevyslo potom som mala 2 IVF Gonal....8 vajicok, 5 oplodnenych.... , ET znova dvoch 4 bunkovych, ostatne ani nemrazili.....nevyslo...nakoniec som otehotnela mesiac od druheho IVF prirodzene....ale Menonpur sa mi zdal lepsi ako Gonal
ahoj...ja som mala pri 1. ivf menopur, vajicok 24, oplodnenych 16, vkladali mi 2, boli z toho dvojicky, o ktore som zial v 26tt predcasnym porodom po 2 dnoch prisla:( zostalo nam 14 mrazenych, z toho bol 2x ket, ani jeden nevysiel....2. ivf zasa menopurom, 23 vajicok, oplodnenych 9, vkladali mi 1 embryjko a doma mam krasnebo chlapceka, narodeneho v termine, zdravuckeho...8 mame zmrazenych, tak verim, ze sa za 2-3 roky dockame surodenca🙂 vsetky vajicka aj pri 1. aj 2. ivf sme mali s predlzenou kultivaciou...kazde telo vsak reaguje inak, kazda mame iny problem, takze iba odporucam doverovat lekarovi a pozitivne mysliet, to je 90% uspechu...zvysnych 10% je uz na tom hore...drzim palce, nech sa podari a nech bez komplikacii o 9 mesiacov drzis v naruci vytuzeny uzlicek🙂 alebo uzlicky🙂
No ja som mala po menopure 26 zrelých vajíčok, 17 sme si dali oplodniť ICSI, na 3. deň PK nám ostalo 13 embryjok a na 5. deň PK ostalo len jedno, ktoré bolo schopné ET. No žiaľ neuchytilo sa a zamrazené tiež nemáme, nakoľko tie zvyšné embryjká boli slabučké na to, aby rozmrazovanie prežili. ☹
@bique ahoj a dakujem moc za tvoju spravicku, a gratulujem k syncekovi 🙂
Fuuuha inac tooolko vajok si vyprodukovala? bravo!!! to s akymi davkami menopuru? 2 ci 3 injekcie pri stimulovani?
A jak sa vsetky skoro pekne oplodnili, mas urcite dobru kvalitu vajok potom, lebo ja ked som aj produkovala 18-20 vajok, tak len 2-3 embryjka boli, viac nie, upodozrievali asi zrejme moju kvalitu vajok....Teraz mi ponuka ine centrum ivf soft, aj s clostybegytom a plus menopur k tomu, ale len jednu ampulku, tak sa trosku obavam, ci to bude stacit na vajka a aj embryjka zaroven....Velmi by som sa chcela uz dockat uzlicka veru, po 7 rokoch trapenia!
😉
@bique a v ktorom centre si ty bola? na sk?
@barima v ktorom centre si bola, na sk ci v cz? 26 vajok je super, len ked robia tu PK, tak je aj riziko, ze vsetky nepreziju veru, mne tiez po 20 vajok, 7 oplodnenych, a po PK jedna blastocysta, ktora sa tiez neuchytila, ale bojujeeme dalej! drzim palce aj tebe! 😉
Budes mat inu stimulku teraz, ci stale menopur? co hovoria na to gyndaci na ten predosly pokus a neuspech?
@mimika1973 bola som v Kosiciach - SPLN 😉
@mimika1973 my sme tiez velmi dlho cakali, absolvovali vsetky mozne vysetrenia, az laparoskopiou zistili, ze problem je u mna, mechanicka prekazka...jeden vajecnik nemam, vajcovod ok, druhy vajecnik ok, vajcovod sa nenapaja na maternicu ☹ takze ina cesta ako ivf u nas nehrozi...ale inak u nas vsetko funguje ako hodinky, este aj ms aj ovulka bola pravidelne a ako z knizky, dominantny folik stale dozrel, len utz sa nedalo vidiet, ze tam nejaky mikrometer chyba 😝 tak asi aj preto tolko vajok...a to z jedneho vajecnika 😅 ale nezalezi na kvantite, ale na kvalite...lebo z tych 14 co nam pri prvom na ket zvysilo, nebolo nakoniec nic 😨 ja som mala 2 ampulky pocas 10 dni.... niekomu zasa pomoze davky znizit, ze je vajok menej a su kvalitnejsie...takze soft moze byt cesta...treba skusat a verit, raz sa podari 😉 hoci viem, aka je to dlha, bolestiva a narocna cesta hlavne na psychiku, ale ten vysledok a vsetko trapenie stoji za to...staci mi pohlad mojho synceka 🙂
@bique veru je to tazka a dlha cesta za babetkom. Ale ked je uz tu, tak je to krasny pocit a velke stastie! 😵
Ja som v RF Brno, tam casto ponukaju vraj soft, tak skusim to. Predtym uz vela pokusov IVF klasika, ISCI a nic, len raz potrat pri prvom IVF uchytilo sa, ale vacok zostal prazdny, embryjko sa dalej nevyvijalo uz... 😒
Pevne verim, ze to teraz hadam vyjde, sice s mensou kvantitou ale zas s tou lepsou kvalitou, a to je hlavne. Vela vajok u mna nebolo velmi dobre, lebo malo dozretych som mala, tak hadam budem reagovat aj na mensiu stimulku a vyjde to. 😉 🙂
Este raz ti dakujem a zelam vela stasticka s malickym, je krasny! 😵 🙂
@mimika1973 ja som posledne IVF mala tiez menopur... mala som 3 vajicka, z nich 2 embryjka a teraz mi doma beha uzasny pokladik..... 😉
ja som mala menopur v kombinacii s fostimonom, v 2.IVF som mala 26 vajec, z toho 17 zrelych, 11 sa oplodnilo ICSI, 2 vlozili a aj sa uchytili..zial prisli sme o ne a teraz cerpame KET z mrazenych
@mimika1973 ja som v Heliose v Martine. zatiaľ čakáme na výsledky z genetiky a potom sa uvidí čo a ako ďalej. Tak netrpezlívo čakám, mali by sme ich mať koncom júla. 😉
@barima ahoj, 26 zrelych a 17 s iSCI? waouh! pekna urodicka! 😉
A nic z toho nakoniec nebolo akoze? mali ste to PK? aj mrazaciky?
A tiez to bolo v heliose?
drzim palce na dalsi pokus a na dobre geneticke vysledky! 😵
@katy2 ahoj, a mala si ich s PK ci skor bol vklad? gratulka k pokladiku! 🙂 To bol riadny bojovnicek z tych 3! 😵
a aku davku menopuru ti davali pri stimulke, kolko ampuliek? aj orgalutran k tomu potom ci nie?
@mimika1973 mali sme aj PK, tak som strasne trpla, ci to zvladnu a zvladli 🙂
davky si uz nepamatam ☹ a orgalutran som nemala....
@katy2 ahoj, a v ktorom centre si bola?
@mimika1973 v SPLNe Kosice
@mimika1973 ahoj, no z tých 17 bolo po PK len jedno vhodné na transfer, ostatné boli slabučké, tak ich nemrazili. ☹
Ahojte, neviete o niekom kto potrebuje Menopur 75UI (exp.6/2015) a Diphereline 0,1mg (exp.6/2014). Zvýšilo sa mi po stimulácii a chcem niekomu pomôcť. Kontakt: 0908334803.
keďže sa príspevok nedá vymazať . . . .tie lieky už nie sú aktuálne. Diky
ahojte, nema niekto prosím vas menopur?
Dobrý deň, ostali nám zvyšné injekcie z ivfka. Dipherelline 1x, menopur 75 IU 5davok, gonal 300...osobný odber v Detve, lieky darujeme 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som stimulovala Menopurom, ale žiaľ nevyšlo :(