Ahojte dievcata,
chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti ( uspesnost/neuspesnost ) so stimulaciou injekciami Gonal F a nasledne IUI ?
ahojte baby, práve pracujem na žiadosti pre poisťovňu vszp. Plánujeme 1.ivf vReprofite. Viete mi niektorá poradiť, ako to bolo s liekmi, aby mi ich poisťovňa preplatila? Teda zaujímajú ma dve konkrét.veci:
1. Stimuláciu mám s liekom Gonal 250j denne - niekde v staršej diskusii som sa dočítala, že si ho mám dať vopred schváliť spolu so žiadosťou poisťovni, lebo mi ho potom nepreplatia.
2. Lieky ste si vyzdvihovali v Reprofite? Alebo recept a zaplatili ste si to v lekárni? Tiež som niekde v diskusii čítala, že to musí byť na recept a doklad z lekárne, lebo to vraj tiež nepreplatia.
Dajte mi prosím vedieť Vaše osobné skúsenosti, ktoré ste si tým už prešli.
Veľmi pekne ďakujem
@gospeqi123 ahoj maa este gonal prosim?
@snezienka011 ahoj mas este gonal prosim?
@sobka ahoj áno mám
@gospeqi123 Ahoj je to ešte aktuálne ?
@erika2914 ahoj áno ešte je
@gospeqi123 a aká je cena prosím? dìk
Ahojte, mam nacaty gonal 900IU, komu pomoze, rada posuniem
Ahojte, zostal mi skoro celý Gonal F aj ihly skladovaný v chladničke.
Ahojte, ostalo mi 3xCertrotide 0,25mg (exp. 02/2020), pero Gonal f900 - 450IU (exp. 01/2021 otvorene 12.11.2019) a 1xMeriofert 75IU (exp. 01/2021). vsetko drzane v chladnicke. viac info poskytnem v sukromnej sprave.
Zienky ostal mi gonal 900,pichla som si z toho 200 ak niekomu pomoze😀 som z Oravy konkrétne Trstena
Ma niekto záujem o Gonal, ostalo mi 700j,mozno niekomu pomozu
Kedy nastala ovulácia po gonale
@gospeqi123 Ahoj, prosím,viete mi poradiť,kde by som zohnala Gonal a Menopur?
@gospeqi123 ahoj máš ešte gonal prosim
@llianka861 písala som spravu
Ak by mal niekto záujem mám neotvorene balenie Gonal 900 IU a zostalo mi ešte 450 IU z 900 + dve balenia Orgalutran 0,25 mg
baby prosim to pero gonal je teda na viac pouziti dobre tomu chapem? ze ak si mam pichat 147iu ze to pero 900iu mi vide na 6x? a ak mi daju gonal 450iui budem si to muset odratavat ci? ze asi lepsie je to 900iu. dakujem vam, uz mam paniku ze to zle odratam
Ahojte ak by mal niekto záujem o gonal 450 mne ostalo v perie ešte 300m aj nové ihly a taktiež cetrotide 0,25 mg 3 celé balenia ak by to niekomu pomohlo rada darujem je mi to ľúto vyhodiť .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ja som mala IUI bez liekov 2x a nič.Gonal f som pichala pri IVF a podaril sa chlapec 🙂