Stimulácia a bolesť po ovulácii

juliavolna
25. feb 2023

Nedeľu/ pondelok som mala ovulúaciu - cítila som aj potvrdená dr

Celu dobu mám tak zvláštne bolesti podbrušku + sem tam pichnutie akoby na strane vaječníka.

Nejdem sa tu pýtať či to mohlo vyjst alebo nie - skôr má zaujíma či nemôžem mat nejaké cysty nakoľko som bola stimulovaná clostilbegytom.

Ako ste sa cítili po stimulácii vy ? Či už ste otehotneli alebo nie.
Dakujem

janetinka27
25. feb 2023

@juliavolna ahoj a ako ti potvrdili ovulaciu? Ak sonom, tak by sa tam cysty zrejme ukazali.pichala si si po clostile ovitrelle (alebo nieco podobne)?

juliavolna
autor
25. feb 2023

@janetinka27 sonom pichala som gonasi kit

juliavolna
autor
25. feb 2023

@janetinka27 z coho potom stále pociťujem podbrusko - nie že bolest ale take niečo zvláštne

janetinka27
25. feb 2023

@juliavolna ja som tiez po clostile a injekcii citila podbrusko.zrejme kvoli tej stimulacii. Cysty by som sa neobavala, to by videli.

Ja som teraz bez stimulacie,picham si len ovitrelle, po nom mi vzdy jemne taha podbrusko.od dalsieho cyklu prechazam tiez na gonasi, tak uvidim,ake budu pocity.ale po clostile som aj ja citila stale cosi,tak asi tie pocity sposobuje on.neobavaj sa, mysli na dobre, drzim palce ,)

juliavolna
autor
25. feb 2023

@janetinka27 ale cítila si to až do menzesu ?
Aj dr vysvetlil prečo gonasi ?
Mne ho dal hneď ale baby v skupinke tu sa čudovali že prečo nie iné a jemnejšie

barbied
25. feb 2023

@juliavolna ahoj, ja som brala clostylbegit ale nič ine. Citila som ovuláciu take tlaky podbrušku. A teraz par dni taká zvláštna bolesť v podbrušku a dosť som unavena,a aj tie moje nalady. Možno to je spôsobené clostylbegitom. Uvidime o tyzden či príde menštruácia. Snáď nie

janetinka27
25. feb 2023

@juliavolna ano az do MS som mala tie pocity.
Gonasi je prirodzeny ludsky hcg, ovitrelle je len podobny ludskemu hormonu.mne dr gyn hovorila,ze tento ludsky hcg je lepsi.len je tam tazsia aplikacia,ale asi to stoji za to.

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied ja som tiež unavena o 21 zaspim pri tv ako decko ! A tak isto taká zvláštna bolest v podbrušku , bodaj by neprišla aky si dc ? Dpo?

juliavolna
autor
25. feb 2023

@janetinka27 áno a prosím koľko stojí tá ovutrele

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied ja keď som brala 5 dni closti tak som plakala celu dobu , po ňom už veľmi nie vy ste mali co

janetinka27
25. feb 2023

@juliavolna tiez cca 20e podobne ako gonasi

barbied
25. feb 2023

@juliavolna Posledné pár dní zaspim na chvíľu aj poobede a včera uz na gauči okolp ôsmej som bola k.o.
Momentálne som 22DC čiže 6 dní do menštruácie.
Nechcem veľmi si pripúšťať aby som nebola sklamaná ale tá zvláštna bolesť v podbrušku.
Predvčerom som mala aj taký biely vytok, žiaden pach ani svrbenie ani nic. Neviem čo sa deje.

janetinka27
25. feb 2023

Ale teda vraj gonasi je lepsi,prirodzeny

barbied
25. feb 2023

@juliavolna brala som ho 7 dní stále večer pred spaním
Na 13 deň folikumetria a víkend plánovany sex . Nič mi nedal , žiadne injekcie nic.
A ano veľmi často mi bolo smutno aj dnes ešte som plakala

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied ja som brala 5-10den 1-0-1 ja som 20dc

barbied
25. feb 2023

@juliavolna brali ste to prvý krát? Ako dlho sa snažíte? My sa snažíme už pomaly to bude 4 roky a brala som to prvý krát.
Dúfam že nám obom to vyjde a uvidime na teste dve //. Kiežby 🙏

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied podobne ja som stále revala , až mi už bolo trápne … možno to podbrusko je z toho - aké ste mali follikuly veľké ? Ja jeden 22mm a tiež plánovaný sex , koľko sa už snažíte ? Máte aj pcos ?

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied my cca rok aj niečo lenže nie vždy pravidelne lebo niekedy sa nedá niekedy zly cyklus že dlhy atd — menila som gyneko a cca v októbri povedal že by to mohlo byt pcos - no bola by som stastna veľmi ! Ale take zázraky sa nedejú a na 1x

juliavolna
autor
25. feb 2023

@barbied áno brala som 1x , najprv som musela schudnúť , potom mi klesli hormóny , a teraz skúšame stimul 🙂 ak nie pôjdem na ivf nebudem strácať čas - mám 30 a vy

juliavolna
autor
25. feb 2023

@janetinka27 ale v čom je lepsi - veď praskne folikul aj pl iných ako ovitrelle podľa mna rovnako nie

barbied
25. feb 2023

@juliavolna píšem správu 😊

janetinka27
25. feb 2023

@juliavolna aha to neviem, v com. Asi ze je prirodny, mozno zo zdravotneho hladiska. Neviem.

juliavolna
autor
5. mar 2023

@janetinka27 dnes 28dc (19-20.2 ovulka ) to už asi gonasi nebude ?

juliavolna
autor
5. mar 2023

@barbied neviem ti poslať spravu tak sem

janetinka27
5. mar 2023

@juliavolna vyzera to velmi slubne, drzim palce😍

barbied
6. mar 2023

@juliavolna blahoželám ♥️

juliavolna
autor
6. mar 2023

@barbied práve neviem čo si o tom teste myslieť

juliavolna
autor
6. mar 2023

@janetinka27 práve sa mi zdá veľmi slaba

janetinka27
6. mar 2023

@juliavolna myslim si, ze to uz je ciarka a ze sa mozes tesit 🙂 ale zavisi aj od testu, to je aka znacka?

juliavolna
autor
6. mar 2023

@janetinka27 rapi clear a robila som aj clear blue 1-2 ukazuje

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre