budem rada keď niekto poradí kde je štátne CAR v Košiciach pokiaľ nejaké funguje nakoľko na Rastislavke je CAR odstavené a nie každá žnažilka máme na súkromné centrá dostatok financií bohužiaľ .
@kalista32 pokial ides cez poistovnu tak by to viac nemalo byt...
my sme mali lieky, ICSI, PK a doplacali sme 900e..
tu mas cennik na SPLN... http://www.spln.eu/cennik_vykonov_spln_kosice.pdf
ale je pravda, ze na Rastislavke doplacas len lieky, vsetko ostatne je hradene poistovnou... a v sukromnych si daju este za to zaplatit neskitocne peniaze...
fuu, to ste ma nepotešili. Dúfam že si nájdu niekoho, no škoda jej.
@nelynka máš pravdu písala som ti to ale včera mi zdvihla druhá sestrička a ta je sama na pochybách čo s nimi bude tiež som z toho dosť sklamaná že žiaden spolupracovník Dr. Toporcerovej nemá odvahu to prebrať 😒 . druhá vec je to že je to zodpovedný post a keď sa niekto nato necíti tak 😒 😒 . ale nestrácajme nádej snáď sa toho niekto ujme 🙂 veď panboško musí vedieť ,že potrebujeme štátne CAR 🙂
@nelynka no moja ja mám s toho tiež nervy ale do septembra si robím veľké nádeje snáď 😒 keď mne tie súkromné centrá veľmi nesedia . moja známa prešla zo súkromného centra na Rastislavku a bola v ohrození života dostala ohs a tie vysoké poplatky jej nezaručili žiaden úspech 😠
@kalista32 ja tiez verim ze v auguste sa toho niekto ujme, ja uz by som potrebovala mat pocit ze uz sa nieco deje okolo mna, normalne spekulujem aj nad IUI ale my mame tak katastrofalny spg ze by nam ho nikde asi ani neurobili hahah 😀 😀 😀
ja som v sukromnom bola spokojna, ale kedze tam uz nie je lekar co bol a hlavne....nemam na to peniaze, preto som chcela riesit rastislavku..ale tak....pre nieco sa deje aj toto 😉
Nechcem aby môj príspevok hanil pracovníkov v súkromných centrách lebo bohužiaľ nemôžu robiť zázraky aj keby chceli mierim tým na tie prehnané poplatky pre mňa lebo človek keby mal šušule navyše tak by tak neuvažoval 😒
@kalista32 to je tak... peniazky clovek nenaskrabe len tak pri tych platoch tuna a pri hypoteke...fakt ked si clovek vezme kolko sa v sukromnych CAR doplaca za nieco co aj tak plati poistovna to je sila...
chces darcovstvo spermii alebo vajicok?
lebo sancu budes mat rovnaku..bohuzial tam je to vsetko o stasti, bud to vyjde alebo nie :(
ahojte, neviete či tam už majú nejakého lekára???
15.8. som bola v splne a MUDr. povedala,že v CAR to ešte nikto neprepral 😒 je to škoda lebo ja som mala schválenú žiadosť v CAR na Rastislavke ale mňa tlačí čas tak nemôžem čakať na Rastislavku tak som bola na konzultácii a nechala som si preniesť žiadosť do splnu na IVF druhý pokus .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
chod sa spytat do splnu.za lieky si plati kazdy sam tak 350 eura a potom uz sa iba doplaca v sukromnom .ak nemate problem s spermiogramom tak vela nie.