Spomalený vývoj embrya pri kultivácii

sabinami
19. feb 2022

Ahojte, mali ste niektora problém že sa po výbere vajicok veľmi pomaly vyvíjali ? Dnes bol 3. deň kultivacie a majú menej buniek ako by správne mali mat no nechavaju ich ešte dalej či to nedozenu, myslieť že majú šancu? Je tu niekto kto mal tento pripad a vyšlo to ?

nique
19. feb 2022

@sabinami detaily si presne nepamätám, ale mne z 8 oplodnenych zostali len 2 aj to s oneskorením, V 6 dni mali stav 5dnovych. Syn ma dnes uz 5,5r. Držím palce

sasenka6
19. feb 2022

Áno môj 3 ročný syn je zo spomalených embryi, kvalita B/C. A teraz čakáme druhé, tiež zo spomalených 😎

sabinami
autor
19. feb 2022

@sasenka6 vau 😍 a nechali ich teda dlhšie kultivovať ? V ktorom centre si bola ? Ja som v Heliose a veľa som tu čítala že pre nich to proste max na ten 6. deň konci, bojim sa že ani keď ich ja požiadam aby tomu ešte nejaký deň-dva šancu dali tak nedajú 😓

sasenka6
19. feb 2022

@sabinami áno mali sme aj lepšie, 5 dni kultivácia, ale tie sa buď neujali alebo neprežili rozmrazenie. Tie spomalene nechali asi 1-2 dni ešte, to si moc nepamatam lebo som po odbere mala vždy ohss a bola som uuuuplne mimo takze mám z toho obdobia trosku výpadky. Iscare ba

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre