Spln Košice - skúsenosti

ideapad
15. okt 2021

Dobrý deň má niekto s týmto centrom skúsenosti.

adara777
15. okt 2021

@ideapad ja tam chodím. Ak chceš pridaj sa do skupiny IVF - rady, skúsenosti. Tam sú aj recenzie aj viac báb...

ideapad
autor
15. okt 2021

@adara777 ok dakujem

adara777
16. okt 2021

@ideapad zistila si niečo? Rozhodla sa?

gabika108
25. okt 2021

@ideapad ja som po ivf v tomto centre treti pokus nam vysiel a este nam ostali zmrazene embrya . Ja som tam bola spokojna s pristupom aj personal

alex1656
27. jan 2022

@ideapad prosím od toho centra ruky preč, naozaj 🙏

adara777
28. jan 2022

@alex1656 až tak? Viem o babach ktorým to vyšlo aj tam, aj o takých ktorým to nevyšlo ani v ČR

gabika108
28. jan 2022

@adara777 ja som spokojna bóla v SPLN nam to tam vyslo tak odporucam

alex1656
28. jan 2022

@adara777 ja by som dokazala pisat o tom centre snad hodiny, neposlali nas na vysetria ktore sme potrebovali a vlastne stali za nasimi tazkostami... davali mi stimulaciu ako zdravym kamaratkam u nich splne, neprisli mi do dna odchodu na to ze mam pocetne loziska endometriozy...ked som pocas stimulacie zacala krvacat tak mi p. Doktorka povedala ze sa nemam bat ze sa to tak deje a ked po stimulacii nebolo vajicko tak mi povedala ze to bolo krvacanim...
Pocas prvej stimulacie mi vlozili morulu kde je dnes uz vyskumom potvrdene ze ich uspesnost je omnoho nizsia ako pri blastocyste...a viete ake bolo ich vysvetlenie? Ze ju tak vlozit musia lebo cez sviatky nerobia....naozaj nie...a to pisem 5% z reality...

V Heliose som ostala tehotna po 1 stimulacii 🙏

adara777
28. jan 2022

@alex1656 gratulujem, že vám to nakoniec vyšlo v Heliose. Áno majú v Splne svoje postupy, ale to asi všade. Niektoré ženy nadávali aj na Helios, že je to tam ako na páse. Čo už, každá sme iná. Jednej vyjde tu, jednej tam a niekomu nepomôžu ani vo vychýrenej ČR. Tiež by som bola radšej keby v Splne robili aspoň víkendy, no nerobia ani v Gyncare a aj oni majú svoje úspechy. Človek už nevie, podľa čoho vyberať, ale jedno je isté, že každá chváli centrum, kde nakoniec otehotnie. To je normálne.

alex1656
28. jan 2022

@adara777 ja som zdravotnik a poznam trochu postupy a verte ze nevjvalim to kde otehotniem.... toto sa mna netyka...jednoducho skutocne oni davaju jednu a tu istu stimulaciu kazdej zene...porovnajte si ich s niekym...zidna zmena, ale kazda sme ina mame svoje vysledky...to je na tom to desive

adara777
28. jan 2022

@alex1656 ja to beriem, to je v pohode. Mali ste smolu...

jumperly1
1. aug 2023

Ahoj. Nema niekto skusenosti s darovanym embryom z kliniky Spln?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre