Špiním po prenose

majka2309
22. jún 2012

ahojte som 8 den po prenose a zacala som spinit...mate s tym niekto skusenosti☹((

nibiru
22. jún 2012

možno inplantačne špinenie 😉

ustrachana
22. jún 2012

@majka2309 u mna to znamenalo, ze mam prestat dufat ☹

majka2309
autor
22. jún 2012

@ustrachana ...uz ani ja neverim,ze by to spinenie znamenalo nieco ine...je po vsetkom☹

ustrachana
22. jún 2012

@majka2309 viem ako sa citis, presla som si tym 2 krat ked pocitam aj IUI tak 3 krat ☹ a velmi dobre to poznam a viem, ze akekolvek slova utechy su zbytocne

timmka
23. jún 2012

ako nechapem, ze niekto moze napisat taku somarinu, ja som spinila tiez na 8 den a som tehotna 😠 , moja len klud, spinenie este nic neznamena, o tyzden na to som opat zaspinila ale uz aj krv, utekala som do nemocnice a babulky boli v poriadku, niektore zeny po prenose aj krvacaju a su tehotne, drzim palceky aby to dopadlo dobre, robila si si test???

poleva
23. jún 2012

@timmka dvojičky budeš mať ??

brita
23. jún 2012

@majka2309 Ja som zaspinila na 6. a 9. den po ET a potom som dost casto zaspinila az do 12. tyzdna. A cakame dvojicky 😉 Takze ziadne cierne scenare 😉

majka2309
autor
23. jún 2012

@brita ...jejky moja zlata....kiezby som aj ja tak malaaaaaa☹

majka2309
autor
23. jún 2012

@timmka ...ano robila vcera cize na 8 den ak ratam aj den prenosu a nic☹(

timmka
23. jún 2012

a mala si PK??? den transferu sa nerata, test nemusi vzdy zachytit a zalezi aj aky test si si robila

majka2309
autor
23. jún 2012

@timmka ano mala........a spinim stale ..hnedy vytok

timmka
23. jún 2012

@majka2309 nebudes , uvidis, ale skus tak ako ti radim 😉

majka2309
autor
23. jún 2012

@timmka ...skusim ...v pondelok mam ist sa ukazat svojej lekarke a spravi mi odber ....a tie tvoje rady vyskusam ...dakujem si mila

brita
24. jún 2012

@majka2309 Na 8. den ti tehotensky test malokedy ukaze, ze si tehu, aj ked si po PK a aj keby si cakala napriklad dvojcatka. Je to moc skoro.

majka2309
autor
24. jún 2012

@brita ...moja zlata..kiezby to tak bolo..☹velmi chcem babatko,lebo uz nemam ani mrazacikov☹

brita
25. jún 2012

@majka2309 Velmi ti to zelam moja 😉 Len vydrzkaj este a nestresuj sa testami.Spinenie treba vylezat a ja som si davala aj vodu s citronom.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre