Ahojte, skusim takto ci nemate niektora tiez tento problem.
Uz dlhodobo spinim presne od ovulky az po zaciatok ms. Je to hnedasty vytok nie je ho vela ale je. Potom pride normalne ms ktora mne trva dva az tri dni a potom bez vytoku. A po ovulke opat to iste...
Gyn mi povedala ze mam horm.profil v poriadku, sono ok, stitnu liecim tam je to ok. Boli sme aj v centre vsetko ok ovulka je, folikuli su, prasknu, hyfosy mam za sebou vsetko krasne priechodne. A na moju otazku co to spinenie vswtci ze nevedia co to moze byt 🤷♀️
Rozmyslam ze pojdem na laparku ci tak nieco nenajdu.
Nematw niektora takyto problem podobny prosim?
Dakujem
@lalilla Ja som bola na hysteroskopii ( z ineho dovodu - embrya sa neuchytili ani raz v maternici ) a bola vedla mňa pani čo mala ten isty problem ako Ty - s prestavkami špinila počas cyklu. Nič jej vraj gynekolog nenašiel na sone ale počas hysteroskopii jej našli polyp 5cm, bol tak velký a rozložený, že ho nebolo možne inak diagnostikovať.
Takže odporučam sa popytat ť na hystreroskopiu - nič hrozné, žiaden rez, z dola ide kamera do maternice.
@flientica dakujem ti velmi pekne za odpoved. Uz som si zvykla len nvm nepride mi to proste normalne, ale viaceri mi povedali ze nevedia no a snazime sa o babo s bojim sa aby to s tym nesuviselo ze sa nedari. A predsa ta laparka je narkoza a zasah tak uvidim, ale skusim. Dakujem!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vies co ja mam kamosku, ktora toto riesila, teda, ze mala spinenie po kazdej ovulke ale to bolo uz dost davno, tiez si vtedy dala porobit kadejake vysetrenia ale vsade jej povedali, ze je vsetko v pohode ze proste ma taky cyklus. Akoze ak bude spokojnesia tak sa daj este vysetrit nech si si ista