Špinenie na 5. deň po IUI

19. jan 2022

Ahojte, v piatok som absolvovala druhý krát IUI.
Prvý krát to bolo neúspešné, špinenie sa spustilo taktiež na 5/6 deň po IUI.
Dnes na piaty deň po IUI zas - ja už neviem čo robiť 😩
Máte nejaké tipy? Beriem 2x denne progestanelle 🤷‍♀️ Ďakujem za všetky rady.

nique
19. jan 2022

Ja som spinila po IVF na 5den. Ležala som, zavolala do CAR, zvysili mindavky duphastonu. Dopadlo to dobre, maly ma dnes už 5r. Inak spinila som cely 1. trimester. 2x som bola na pohotovosti kvôli slabému krvacaniu Vždy veľký strach, ale vždy som odchádzala s tým, ze babo bojuje. Držím palce.

autor
19. jan 2022

@nique dakujem za odpoved, ja som už tiež CAR kontaktovala - snáď to bude aj náš prípad

autor
19. jan 2022

@nique zvýšili mi dávky progrsteronu na 3x a čakať do odberu krvi

autor
19. jan 2022

@nique duphaston nemám nasadený ale mam ho doma - myslíš že si ho môžem nasadiť sama ?

nique
19. jan 2022

ja si to uz moc nepamatam, ale duphaston je predsa progesteron. Pozri zlozenie. Ale ja osobne som sa riadila vzdy len pokynmi lekarov. Na zaciatku som mala len duphaston rano a vecer a pridali mi na 3x denne.

autor
19. jan 2022

@nique ja si vkladám 2x progesteron, od dnes mi zvýšili na 3 denne

helka46r
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
helka46r
18. júl 2022

Ahoj ja beriem tiež progestanoll som 5 deň po iui tiež sa veľmi bojim abi sa to podarilo je to moje prve iui 🙏🙏❣❣❣

helka46r
18. júl 2022

@nique ja som 5 deň po iui je to moje prve je to normálne že nemam priznaki včera ma bolela hlava trosku som mala bolesti pod bruchom a to všetko

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre