Je tu niekto koho partner absolvoval spermiogram odberom do kondomu?prelievali ste to potom do kelimka,ci ste to priniesli cele? 😅 zabudla som sa spytat...
@pilinka1 ahoj, tu je navod
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_multicat...
baby,len sa chcem spytat,na klinikach neni taka "partnerska miestnost"....ze chlap neni tam sam s casopisom v ruke.... 😅 ...ale normalne s partnerkou a hned po"tom" odovzdaju cerstvu vzorku?....lebo takto by mi to prislo take neponizujuce
my sme boli tiez na spermiogram, ale manzelovi to vobec ale vobec neslo, tak sme sli do hotela a odobral vzorku po sexe, neviem ci to nebude nejake skreslene alebo nieco take, ale inak by to vobec nedal, uplne psychika v .... 😖 😖 😖
@lubikan veď chlap tam nemusí ísť sám do tej miestnosti :D môžeš tam ísť s ním 😉
@erinka12345 hej? to som nevedela.. 🙂 🙂
Baby, robia to aj v Heliose v Martine, moja známa sa na to pýtala a nemajú problém, len ju upozornili, že výsledok môže byť skreslený, kedže nešiel celý ejakulát do nádoby. A môžeš to dať do nádoby aj s tým kondómom, alebo nechať to stiecť .
@bubulacka www.urologia.sk, www.uroved.sk, www.sanatoriumhelios.sk, www.repromeda.cz.. to su pracoviska, co som nasla na nete a odpisali mi, ze odber je mozny aj do kondomu- ale musi byt nespermicidny, pouziva sa navlek na ultrazvukovu gynekologicku sondu
ahojte, my sme tiež absolvovali spermiogram, v centre majú miestnosť s časopisom, je to taká malá kutica, samozrejme drahý ako sa snažil tak nič, ja som išla za ním, som sa opýtala, či môžem k nemu, lebo som vedela, že psychika robí svoje a drahý keď sa zatne tak to nepôjde 🙂 . Pýtali sme sa sestričky, že aký je postup ďalej, či je možné doniesť vzorku/materiál z domu, že áno, dala nám na to extra nádobu, ktorú potom musíme zabaliť do vaty a následne do alobalu, aby to malo svoju teplotu a fičali sme s tým do centra, do hodiny sa to malo odovzdať. Tak uvidíme aké budú výsledky.....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pilinka1 preco do kndomu?to som este nepocula 🙂