Som v 6. týždni a hCG mám 85,02. Je to málo na IUI?

claudi2011
21. júl 2020

Ahojte som v 5+2tt výšku HCG 85,02 IU/I nie je to malo? Výsledky mi poslala sestrička na mail. Kontrolu mám až v piatok tak sa mi k tomu doktorka vyjadri až potom.

anile12
21. júl 2020

Ja som mala v piatom týždni 2711 HCG len pre porovnanie ale ono každým druhým dňom stúpa. Ak by bolo veľmi malé určite by ti k tomu napísala viac

claudi2011
autor
21. júl 2020

@anile12 čítala som že HCG býva v rôznych hodnotách preto sa v tom nevyznám..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dollyzv
21. júl 2020

@claudi2011 ja som mala v 4+4tt čiže v 5tt hcg 80..teraz som v 27tt 🙂 mala som o pár dní posunutú ovulaciu

claudi2011
autor
21. júl 2020

@dollyzv mne mešká menstruacia 9 dni. Od piatka som mala hnedé spinenie. Dr mi dal progesteron a mám oddych. Od pondelka mám krvácanie ale nie ako pri MS bez bolesti bez zrazenin len slabe krvácanie. V pondelok mi brali krv a hodnota bola tých 85,02. Vraj mám lezat a čakať do piatka na ďalšiu kontrolu. Tak mám strach čo vlastne bude.

marvin1234
21. júl 2020

@claudi2011 ja som mala minuly tyzden v 5+0 hcg 166. Takze moze byť.

dollyzv
21. júl 2020

@claudi2011 kontrolný odber by sa mal brat s rozdielom dva dni 🤔🤔 ale to krvácanie no neviem..uvidíš či stúpa ako má..kazde dva dni by mal byť dvojnasobok..na sone bude niečo vidno až keď bude hcg nad 1000

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre