Som pred stimuláciou a bojím sa

4. feb 2024

Som pod stimuláciou vajíčka, v stredu mám mať odber. Nemôžem zaspať, neviem ležať ani na bruchu ani na boku ani na chrbte. Nemám silné bolesti ale som strašne nafúknutá a všade ma tlačí, asi mám OHHS. Vedela som, že sa to môže stať ale teraz sa veľmi bojím. Budem v poriadku však? Dá sa to zvládnuť? Bojím sa, že po odbere to bude horšie a nezvládnem to.

sonulka81
4. feb 2024

Najlepšie keď ráno zavoláš do centra na kontrolu ...ak máš ohss tak nedôjde k oplodnenieu...odložia kým nebudeš fit..

autor
4. feb 2024

@sonulka81 zajtra idem na kontrolu. Ja som len darkyňa

dedax
5. feb 2024

Ako sa niekedy ťažko rodí nový život a niekto si to neuvedomuje ja len čítam tie príbehy na koniku a obdivujem tie nastávajúce matky co si užijú klobúk dole pred takými ženami nech to dobre dopadne darkyna aj pre matku dietatka

e_key2021
5. feb 2024

Neboj sa! Všetko bude v poriadku! Rastie v tebe naraz viac folikulov, tak je jasne, že to cítiš a pocity su intenzívnejšie. Nenechaj sa tým prevalcovať a vyber vajíčok je len krátky a jednoduchý zákrok, z ktorého vôbec nieje potrebné mat strach. Ďakujem ti za všetky zienky, ktore sa vďaka tebe budú môcť stat mamou ❤️

sonkam
5. feb 2024

Po odbere vajíčok by sa ti malo uľaviť. Ak sa preukáže Ohss budú možno potrebné kortikoidove injekcie a infuzky od bolesti. Koľko máš folikulov?

sono2
5. feb 2024

Mne osobne pri ohss podali tabletky na zastavenie laktacie, bez problémov som šla na na vklad.
Skús sa na tie tabletky prípadne opýtať. Mala som 24 vajíčok.

a_we
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre