Som 9. deň po kryoembryotransfere a mám hnedé špinenie

pramen32
16. aug 2020

Ahojte, dnes som 9 deň po KET. Dnes mi začalo hnedé spinenie. Cítim sa velmi unavená, a už pár dni ma bolia svaly. Vkladali sme 5 dňové embrijko zevraj velmi dobrej kvality. Myslite že to spinenie môže byt začiatok potratu ? Beriem fraxiparin, picham si progesteron, vecer čipky a estroferm 3x2 tak. Ďakujem

princess59
16. aug 2020

@pramen32 to ešte nie je potrat, buď sa ti spúšťa menštruácia aj napriek progesterónu alebo je to iba obyč špinenie ktoré je v začiatkoch tehotenstva tiež bežné. Ak si dnes už 9 deň po Ket, kľudne spreáv test už by mal ukázať, či sa embryo uchytilo alebo nie

pramen32
autor
16. aug 2020

@princess59 ďakujem. Myslíš že 9 deň už bude vidno na teste ? Väčšinou hovoria, že až po 12 dni.

wejuska7910
16. aug 2020

@pramen32 skus zajtra rano test abudes vediet ci je to spinenie ze sa rozbieha ms alebo je to spinenie ktore moze byt v tehu

pramen32
autor
16. aug 2020

@wejuska7910 ďakujem

kathrin17
16. aug 2020

@pramen32 ja som mala po KET uz na piaty den krasneho ducha 🙂

princess59
17. aug 2020

@pramen32 vkladali ti blastocystu, ja som mala 2x ducha už na piaty deň, takže dnes už bude rozhodnuté. Je len minimum žien ktorým na 10 deň test nic neukázal a aj tak boli tehotné. Držím palce a daj info ako si dopadla ✊✊

pramen32
autor
17. aug 2020

@princess59 ďakujem moc 🙂 včera dom volala lekárke, povedala že toto sa deje, lebo že by som teraz mala dostat menštruáciu a že to môže byt aj dôsledok uhniezdovania. Hovorila, že ak vydržím, že si test nemam robiť, že mam počkať na krv. Na tu pojdem v piatok. Tak ja pockam 🙈😊 Ivf som mala v marci a kvôli korone ale ak ľahkému hyperstimulaku mi odporučili KET.

ckatka
17. aug 2020

@kathrin17 problém je že obvykle po transfere pichaju injekciu HCG...A testovať skôr ako po týždni vtedy nemá vôbec zmysel...A aj po týždni ešte môže duchovat injekcia. Najlepšie je testovať od cca siedmeho dňa a sledovať ci čiarka silnie.

kathrin17
17. aug 2020

@ckatka pri KET nepichaju HCG...to sa robi iba pri ET...nemala som v sebe nic

princess59
17. aug 2020

@kathrin17 niekde pichajú pregnyl, ale neviem podľa čoho to je... mala som 6 vkladov a ani raz som ho pri vklade nemala

ckatka
18. aug 2020

@kathrin17 mne pichli po ET aj po KET

kathrin17
19. aug 2020

@ckatka tak asi vsade inak ozaj....ja som mala v prirodzenom cykle vklad a to sa mi aj pacilo, aj sa ujalo....mam doma krasnu uz 6 rocnu dcerku...ani sa mi tomu verit nechce, ze uz je to tak davno, co prisla na svet

juliet86
19. aug 2020

ja som mala vklad pondelok ket 5dnova. dalsi utorok vecer cize 8my den spinenie. ale len kratke a malo a preslo to a mam babo. zo srdca ti prajem to iste

pramen32
autor
19. aug 2020

@juliet86
si zlata moc a velmi ti to prajem. Idem na krv v piatok. Áno spinenie po dvoch dňoch prešlo 😊

juliet86
19. aug 2020

@pramen32 drzim palce napis potom.

pramen32
autor
21. aug 2020

@juliet86 ahoj tak práve mi volali, že ku mne, k nám prišlo dieťatko, že som tehotná 😊 tesim sa ❤️ Ďakujem

kathrin17
21. aug 2020

@pramen32 juchuuuuu parada....srdecna gratulacia 🙂

martinaju
21. aug 2020

@pramen32 gratulujem 👏🏼🍀🍀

juliet86
21. aug 2020

@pramen32 nadherne!!! ja som to tusila 🤩🤩🤩😍😍😍 aj vies kolko bolo hcg? uzivaj! o chvilu uvidis srdiecko. kiez ste zdrave

pramen32
autor
21. aug 2020

@juliet86 bola som taka mimo z toho telefonátu že som aj zabudla hcg. O dva týždne mam ist na kontrolu. Mne je aj riadne zle každý deň tak 3 hodinky a som fakt že unavená. Tak teraz dávať pozor, brat lieky a tešiť sa 😊
Len mam celkom aj náročnú prácu, tieto dva týždne som bola na dovolenke tak dúfam, že ďalšie dva kým ma vypíšu, zvládnem....😊 rada som.

juliet86
21. aug 2020

@pramen32 ak by si nevladala chod pn babo je prednejsie pocuvaj svoje telo

pramen32
autor
21. aug 2020

@kathrin17 ďakujem 😊

palculienkaorech
25. aug 2020

Ahojte som 6den po umelom oplodneni a hned od druheho dna mam pocity ako na ms, dnes sa pridali aj bolesti krizov v piatok mam dostat ms mal niekto taketo pocity??

juliet86
25. aug 2020

@palculienkaorech ja som sa vo vajecnikoch tiez citila predmenstruacne plus som veeela chodila cikat... a bola som tehu. vela stastia

palculienkaorech
25. aug 2020

@juliet86 dufam ze to vide velmi sa bojim toto je druhe umele prve nevyslo pri prvom som mala podobne pocity tak dufam ze to tak nebude

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre