Ahojte babule...je tu nejaká baba z Košíc, ktorá už rieši IVF? Rada by som si popísala s niekym z Košíc a vymenila skúsenosti...nepoznám a nemám nikoho v Ke s kým by som sa o také podelila.
aj ja tam chodim a tiez tohto roku planujeme ivf
Ahojte.ja mam po IVF z gyncare doma chlapčeka a minuly tyzden som bola na ďalši pokus...
ja čakám na prenesenie schválenej žiadosti do SPLNU idem na druhý pokus . tak držím ti palce ešte desať dní a budeš mať info . 🙂 😉 a kde chodíš ku komu ?
no nejak to tu viazne 😕 no nič papa 😀 😀
Ahojte, poznate niekoho, kto bol Splne na ivf a podarilo sa ? Lebo všade píšu len same negatíva, dokopy nikto, kto by mal pozitívny výsledok. Zaujima ma to, lebo aj ja sa tam chystam na ivf, ale uz zacinam pomaly pochybovať, či sa tam vobec ukazať
ahojte, ja sa chystám na laparku kvoli endometrioze, neviete niektora ci to robia aj v gyncare?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moja ja som z okolia KE a rada si s tebou poklebetím 🙂 ja som už bola raz na IVF a pripravujem sa na druhý pokus v Splne 🙂