Snažilky z CRM v Banskej Bystrici

kikagaj
9. okt 2017

Ahojte, hľadám baby so skúsenosťami z centra CRM v Bystrici.

martina333
9. okt 2017

@kikagaj ahoj ja chodim do BB hlavne na sono a na krv,je to dcerska spolocnost heliosu v MT.Mozem ich len odporucit,pani doktorka Rosova aj pan doktor Bornay maju super pristup.Rozhodla som sa tiez dalsie IVF u nich.Vela stadtia aj tebe

lugy25
12. okt 2017

Ahojte aj ja tam chodím a klobúk dole 😁

srdiecko35
13. okt 2017

ahojte, chystam sa na prvú konzultáciu k doktorke
Rosovej..čo môžem od nej očakávať? aká je? dakujem

lugy25
13. okt 2017

@srdiecko35 ahoj, je veľmi milá nemusíš sa báť

miriamkaaaa
20. okt 2017

Ahojte aj ja patrim pod CRM BB a som spokojna🤗 Dr.Rosova som snou nesmierne spokojna je velmi mila a ochotna pomoct. Som po prvom IVF neuspesom....po novom roku idem do druheho IVF....dufam ze uz uspesneho🤰🏼

martina333
22. okt 2017

@miriamkaaaa ahoj,aj ja sa idem pustit po novom roku do 3.IVF prave v BB CRM,zdielam tvoj nazor na pani doktorku,priiiistup uzasny.

miriamkaaaa
23. okt 2017

@martina333 super tak budeme spolu ,,bojovat"o 👶🏼👶🏼Ale ja do druheho IVF uz idem s kludom viem co ma bude cakat....aj uzivas nejake vitaminy?

martina333
24. okt 2017

@miriamkaaaa tak super, možno sa tam aj stretneme 🙂 No ked ma napadne dam si kyselinu listovu a inofolic, inak nič. A ako ti dopadlo prvé IVF?

kikagaj
autor
24. okt 2017

Baby pridam sa k Vám v novom roku, ale až na jar..to už isto budete tehuľky 🙂

miriamkaaaa
24. okt 2017

@martina333 prve nic po vklade ET som do 7 dni dostala MS prisla mi skor....teraz si robim vysetrenia vsetky....a tebe preco nevyslo?

srdiecko35
25. okt 2017

ahojte, na prvú konzultáciu mam príst nalačno? budú mi brať krv? alebo sa môžem naranajkovať? dakujem

martina333
26. okt 2017

@srdiecko35 vzdy mozes ranajkovat,oni ta upozornia ak bude potrebne nalacno

martina333
26. okt 2017

@miriamkaaaa
Tak to mi je luto,no nam sa hned prve podarilo a odvtedy 8 pokusov a zatial nic.jeden z nich bol uspesny no potratila som....ale verim ze sa este podari....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre