Ahojte, hľadám baby so skúsenosťami z centra CRM v Bystrici.
Ahojte aj ja tam chodím a klobúk dole 😁
ahojte, chystam sa na prvú konzultáciu k doktorke
Rosovej..čo môžem od nej očakávať? aká je? dakujem
@srdiecko35 ahoj, je veľmi milá nemusíš sa báť
Ahojte aj ja patrim pod CRM BB a som spokojna🤗 Dr.Rosova som snou nesmierne spokojna je velmi mila a ochotna pomoct. Som po prvom IVF neuspesom....po novom roku idem do druheho IVF....dufam ze uz uspesneho🤰🏼
@miriamkaaaa ahoj,aj ja sa idem pustit po novom roku do 3.IVF prave v BB CRM,zdielam tvoj nazor na pani doktorku,priiiistup uzasny.
@martina333 super tak budeme spolu ,,bojovat"o 👶🏼👶🏼Ale ja do druheho IVF uz idem s kludom viem co ma bude cakat....aj uzivas nejake vitaminy?
@miriamkaaaa tak super, možno sa tam aj stretneme 🙂 No ked ma napadne dam si kyselinu listovu a inofolic, inak nič. A ako ti dopadlo prvé IVF?
Baby pridam sa k Vám v novom roku, ale až na jar..to už isto budete tehuľky 🙂
@martina333 prve nic po vklade ET som do 7 dni dostala MS prisla mi skor....teraz si robim vysetrenia vsetky....a tebe preco nevyslo?
ahojte, na prvú konzultáciu mam príst nalačno? budú mi brať krv? alebo sa môžem naranajkovať? dakujem
@srdiecko35 vzdy mozes ranajkovat,oni ta upozornia ak bude potrebne nalacno
@miriamkaaaa
Tak to mi je luto,no nam sa hned prve podarilo a odvtedy 8 pokusov a zatial nic.jeden z nich bol uspesny no potratila som....ale verim ze sa este podari....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikagaj ahoj ja chodim do BB hlavne na sono a na krv,je to dcerska spolocnost heliosu v MT.Mozem ich len odporucit,pani doktorka Rosova aj pan doktor Bornay maju super pristup.Rozhodla som sa tiez dalsie IVF u nich.Vela stadtia aj tebe