Ahojte baby viem ze takato tema tu uz je ale rozobera sa tam uz kopa inych veci ako by sa malo, taak uzatvaram novu temu pre snazilky,tehulky ,mamicky z rakuska...chcela by som touto temou pomoct viacerim tehotnym mamickam ktore su v rakusku a nevedia co a ako vybavit ohladom materskej...tika sa to aj mna idem na dalsi tyzden na umele oplodnenie v rakusku a kazda rada ohladom vsetkeho vybavovania ohladom babetka sa mi zide....dufam ze sa tu stretneme a navzajom si poradime...
@monika6553 Mna dr. po potrate( prirodzene pocatie) vypisal na PN uz len ked som za nim prisla druhy krat ako tohotna s tym, ze som velmi unavena. Nevahal ani sekundu a vypisal ma na tyzden, ze ak sa nebudem citit super, tak ma aj dalej vypise.
Ahojte,hladam info o umelom oplodneni vo Viedni...Kde a za kolko?Odporucania a rady ... Ako to prebieha? Budem vdacna za kazde info 😚
@maleslniecko Ahoj. Vo Viedni to nebude asi najlacnejsie. Aspon co som pocula. Urcite by som isla radsej do Ciech.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojte, mňa by to tiež veľmi zaujímalo, Tento mesiac idem na druhe umele oplodnenie a zaujímalo by ma či je možné vybaviť PN hneď. Mám veľmi stresovú robotu a obávam sa, že to zase nepodarí. Ďakujem za radu, už dopredu