Ahojte, nájde sa tu niekto kto mal problém s embryami že boli slabé a nevytvorili sa blastocysty a ak boli vložene ako bunka do maternice neuchytili sa?
Ahoj my sme mali slabe Resp pomaly sa vyvijajuce typu B . Trvalo im tri dni navyše aby sa vyvinuli do štádia blastocysty a Kupodivu prežili rozmrazenie a jedno sa aj uchytilo . Mali sme PK
@radka159 ja som to nemala ako riesit ked to neriesili ani v centre....ked sa neuchytila blastocysta, spytala som sa kde je chyba, odpovrd bola, mozno ani vajicka nie su dobre...ked sa neychytilo vobec nic tak ich odpoved bola, hmm priroda...nic neskumali, neriesili...
Takze najprv horsi spg, potom zrazu mozno vajicka, potom zato mohla priroda....odvtedy to uz radsej neriesim
davaj si vkladat po 2-3 a nikedy je lepsie cakat na 5ty den inokedy lepsie je dat hned na 3ti.
Ahojte, neviem či je táto téma ešte aktuálna. Či sa niektorej z vás podarilo zistiť prečo sa embrya ďalej nevyvija . Mne dnes volali že z 5 prežili dve a ak sa budú ďalej vyvíjať vklad vo štvrtok (odber bol včera) ...toto je naše 3.ivf ,nikdy sme nemali zmrazené, nebolo čo, mám nízke amh, mm celkom fajn SPG .... genetika ok ,protilatky nehovorím, sliznica aj maternicu zevraj ukazkova... tak ja už neviem :(
@ivushkaa ahoj ivus, ja sa cítim dobre ,sem tam brucho ako na ms ,ale to je všetko tými hormonmi 🙂 ja som len 4 den po ET takže čakám čakám čakám... A tak ja si myslím že to bude bojovnik/cka, nič iné si nepripustaj ;) toto čakanie je najhoršie, ale nič iné nám neostáva... ja tiež neviem na com som ,predsa len vklad bol na 3 den a už sa ďalej nemuseli vyvíjať:( tak uvidíme
@radka159 mne vkladali 2x vcasnu blastocystu neuchytila sa ani jedna az na dalsi krat v inom centre sme mali 1xhatchujucu blastocystu a 3x expandovanu este mame zamrazenu 😊 cim vyssie stadium tym lepsia sanca na uspesny vklad nam to vzdy tak hovorili 🤗 a ta jedna hatchujuca blastocysta mi spinka v brusku ❤️
Fragmentaciu spermií vám robili? U nás bol to problém.
@ivushkaa to mi je strašne ľúto :(((( ... hlavu hore,skúste si dať pauzu trošku vyvetrat hlavu ,keď toto trošku preboli určite budeš mať na vec iný pohľad a možno skúsiť ešte raz . Ja by som dopadla ai tak isto ako ty ,len nám už na 3 den vkladali, myslím si že už sa ani u mňa nevyvijaju ... musíme byť silné. Drž sa a nezufaj, raz sa to musí podariť ☘✊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@radka159 mne vkladali blastocystu, potom morulu a nakoniec 2 den pred vkladom rozmrazene a neuchytilo sa ani raz...zamrazovane som mala hned po odbere, nie po PK