Skúsenosti s Gyn-Fiv Bratislava 2021

luciakovacova1986
5. júl 2021

Chcem sa spýtať, či ma niektorá z vás čerstvé skúsenosti s gyn fiv v Bratislave. Či odporúčate alebo nie ? Ďakujem za info.

natasagregorova
5. júl 2021

Ja som tam mala 3x neuspesne vklady, potom som presla do Iscare a tam sa podarilo na 1x .. takze ja Gynfiv neodporúčam

sally001
5. júl 2021

@luciakovacova1986 pre nas bol tiez 3x neuspesny vklad v gyn five nikdy nic na mrazenie....presli sme do reprofit...zmrazili 4 krasne embrya a vysiel prvy KET🥰

simonkazga
5. júl 2021

Uz z prvej konzultacie som odchadzala s placom, lebo doktorka bola hnusna, neludska, neprijemna. To uz len ceresnicka na torte, ze si pocas 20minutoveho extremne bolestiveho ultrazvuku nevsimla, ze som vtedy uz bola tehotna. Ja by som tam uz nikdy nevkrocila.

ajinka23
6. júl 2021

@simonkazga bola to dr Stenová?

simonkazga
6. júl 2021

@ajinka23 meno si uz nepamatam, taka nizka, starsia

ajka251
6. júl 2021

@simonkazga asi to bola drz Behunova..ja som ju mala a tiez des..naladova..nesympaticka..ledva sa usmiala..sestricky ani nevravim..to chovanie...bola som len cislo a to ako sa zachovali voci mne..nezabudnem..do gyn fiv nikdy viac..

ajinka23
6. júl 2021

@ajka251 ani ja men nesadla aj Stenova ta blondina. Katastrofa všetko hlavne tie kontrolne sona ako na páse a to doslova. V druhom car normalne kontrola ako konzultacia normálne objednanie.

ajka251
6. júl 2021

@ajinka23 ze?..raz som mala tu Stenovu lebo Behunova mala nejaku konferenciu...a som bola z nej priam vyklepana..nieco som sa spytala lebo som tomu nerozumela.a ona po mne tak vystekla ze akoto ze to neviem,ze normalna vec..zaskocilo ma to...a celkovo ked sme tam chodili tak s nervozitou...kedze mi stimulka nezabrala..Behunovej slova..nezabera..musim vam stopnut liecbu a vyradit z evidencie..pozeram..ze co?tak chladne a pri dalsej kontrole mi nukala darcovstvo..ze som stara a uz neprodukujem vajicka atd...s revom som odchadzala...druhe car spravilo zazraky...aj som bola tehotna 2x ale zial v 11tt som potratila a druhy vklad sa neujal..takze treba vyskusat viacero car nie len jedno...a ako si pisala...ako na beziacom pase...a si len cislo..normalne ma striaslo ked som si pomyslela na gyn fiv...brrr 😁

ajinka23
6. júl 2021

@ajka251 kamarátke slušne povedané že im kazí štatistiku úspešnosti. Tak sa zobrala počas konzultacie von a už sa nevratila

ajka251
6. júl 2021

@ajinka23 😮😮😮😮😮😮😮😮 to snad nemyslis vazne...no mam dost..som ostala zaskocena co mi tu pises..preto ma henta chcela hned vyradit z evidencie..neskutocne 🤦‍♀️

luciakovacova1986
autor
7. júl 2021

Pýtam sa na skúsenosti lebo neviem čo si mám myslieť. Ja už mám za sebou ivf tam a ešte mame päť zmrazenych blastocyst. Už dve mi vkladali po jednom a ani jeden vklad nevyšiel. Dôvod netuším prečo to nevychádza. A neviem či mienia hľadať príčinu alebo len budeme skúšať či sa podarí alebo nie. Medzi prvým a druhým vkladom nič neriešili len mi okrem hormónov nasadili kyselinu listovú a hotovo. Len tu beriem už rok. Takze pre mna žiadny krok navyše. Uvidím či ma zmysel vôbec chodiť na konzultáciu či mi zas len povedia že o dva mesiace to skúsime opäť alebo aj mienia hľadať dôvod prečo sa to nechytá. Preto rozmýšľam či tam pokračovať alebo skúsiť s embryami šťastie niekde inde. Mám ešte päť pokusov. Na ďalšie ivf už financie nemám bo nás to vyjde celé tak okolo 4500€ ak dobre rátam. A ani partner už nechce potom zas do toho ísť.

luciakovacova1986
autor
7. júl 2021

S prístupom som nemala až taký problém. Chodím dr. Behunovej. Na prvej konzultácii len hovorila aké základne vyšetrenia treba a potom na základe nich určila čo ďalej. Na tretej vysvetlila postup. Nie je nejaká arogantná. Na mna je celkom milá. Raz som bola u dr. Stenovej na sone a skúšala na mna že či viem rozdiel medzi folikulom a vajíčkom pred odberom. Že som to mala mat naštudované. Tak som jej povedala že na to je ona že ja nemám vyštudovanú medicínu ale dačo iné. Tak ako by prehodila výhybku a slušne mi to vysvetlila. Od vtedy som s ňou na sone nemala problém. Len hovorím neviem či hrajú tipos bingo a skúšajú alebo takto to robia všade. Preto sa pýtam na názor. Ďakujem

kitta
7. júl 2021

@luciakovacova1986 pre mna bol gynfiv pasova vyroba.Vacsinou az pri tretom pokuse, alebo az ako si sanoplatca ti venuju viacej casu a skumania. My sme presli do Brna. Nic lepsie sme urobit nemohli. A myslim, ze tu na Sk by sme minuli ovela voac penazi a aj casu a trapenia..

katrinka233
7. júl 2021

@luciakovacova1986 ahoj, ja chodim do gynfiv BA a som zatial spokojna, vo stvrtok mam prvy vklad, tak som zvedava. Je pravda, ze doktora pozname osobne, takze mozno preto je jeho pristup fantasticky. Ale aj sestricky mi vzdy prisli mile.

ajka251
7. júl 2021

@luciakovacova1986 ja by som skusila ine car 🙂 su to predsa tvoje embrya...

majka037
23. júl 2021

@luciakovacova1986 Ahoj Lucka, ja urcite neodporucam. Ten pristup je desny - vzdy zalezi, v akej nalade doktora/ku vychytas. O sestricke radsej ani nehovorim...

fatalkarma
9. aug 2021

Ahojte,
My chodíme Dr.Behunovej.Mam z nej pocit,ze je unavená a práca ju už nebaví. Všimala si veci počas konzultácie a vypytovala sa. Nie veľmi profi...dokonca sa pomýlila vo vyplňovani krátkeho protokolu,na co som prišla až na 2.den pri rozhovore so sestričkou.
Dnes som mala odber vajíčok,čakáme ci budu embrijka...
No viac by som k Behunovej nešla.

dominika19p
26. sep 2021

@luciakovacova1986 My sme chodili k doktorke Behunovej do gyn fiv a boli sme spokojní, jednala s nami na rovinu ale vždy povedala všetky potrebné info pre ďalší krok. Uz k samemu IVF sme sa nedostali nakoľko sa podarilo po 15 mesiacoch prirodzene, sama hovorila ze snažte sa dalej je to priroda a mala sanca tam je.

sonia_mac
20. jan 2022

Ahojte,
neda mi nepridat komentar. Chodime do GYNFIV 4 mesiace. Po prvotnych vysetreniach (SPG, meranie hladiny produkcie vajicok) nam ihned bolo odporucane IVF. Ja som mala na svoj vek (34) nadmerne mnozstvo vajicok co je super, ale priatelov SPG podla nich bol velmi zly. Odporucili nam este najskor HYFOSY (kontrola priechodnosti vajickovodov), na ktore som sa ale nedostala, pretoze som bola prechladnuta.
P.dr. Harbulak nam na konzultacii vysledkov povedal, ze ani skusat nemusime, ze nie je sanca a ze jedina moznost je IVF.
Tento mesiac po meskani som si spravila test a bum 2 ciarky, ktore sa kazdy den zosilnovali. Mala som velke bolesti (ako pri menzese) plus mi bolo stale na zvracanie. Kedze som tehotna prvy krat a nevedela som ci je to v poriadku, zavolala som do GynFiv a bolo mi povedane, ze mam prist na vysetrenie.
Akurat mala sluzbu moja lekarka je pani dr. Fedynchuk. Mily pristup, jemna, prijemna, nenasla nic v maternici a preto sa domnievala, ze moze ist o mimomaternicove tehotenstvo, kedze podla vypoctov som medzi 4 a 5tt hovorila, ze tam uz urcite daco musi vidiet. Ostala som uplne vylakana, na to sa sestricky opytala, aky ma dat dalsi postup a na jej radu mi zobrali hCG s kotnrolou opat sono a znova krv hCG o 2 dni. Pytala som sa, ze ake cisla teda mam ocakavat ked si zavolam za vysledky a to povedala ze naozaj netusi ako sa to v tehotenstve hybe (nerobite nahodou na klinike asistovanej reprodukcie?)
Na kontrola o 2 dni tam tento krat bola pani dr. Behunova. Namiesto toho, aby ma do ambulancie zavolala menom (vidi to na kartoteke) kricala cislo, potom mi az doslo ze to asi bude to co mi nalepili na karticku poistenca. Bez pozdravu sa ma hned pytala ake mam problemy. Zacala som opisovat co sa stalo, prerusila ma, ze vie citat a ze ake mam problemy teraz. Velmi zla komunikacia, citila som sa ako hypochonder, povedala, ze naco chodim, ze to este nemusi byt vidno, aj ked jej kolegyna mala iny nazor.
Velmi arogantne spravanie, citila som sa len ako to cislo, ktore pred vysetrenim kricala na chodbe. Ziadna empatia, citenie s pacientom, ze realne moze mat strach. Hladam ineho gynekologa. Velmi zle sklamanie.

ajka251
20. jan 2022

@sonia_mac s Behunovou som bola nespokojna aj ja..arogantna,bezcitna..a to cislo na karticke..tak som sa aj citila ako cislo..mne nezabrala stimulacia..a tak bezcitne..no nic musim vas vyradit z evidencie..ja,ze prosim?...ziadne take skusit dalej,dat nieco insie..proste ma odpisala ako odpad...a aj ta druha dr..uz si nespomeniem na meno.. hrozny pristup..vzdy ked som sla na kontrolu som bola len v strese...som si povedala,ze Gyn fiv uz nikdy viac.

fatalkarma
20. jan 2022

@sonia_mac to ma velmi mrzi...Dr.Behunovu praca uz zrejme nebavi a to jednanie vazne nie je empaticke :( nam sa paradoxne podarilo otehotniet po 1.IVF- zaplatili sme si vsetky drahsie metody...chceli sme ist "na istotu" a vyslo....som v 25tt....drzim palce,dufam,ze ti/vam to vyslo 🙂

fatalkarma
20. jan 2022

@ajka251 Urcite treba zmenit kliniku,to zvykne pomoct...my sme tiez rozmyslali,ze zmenime na zaklade Behunovej spravaniu,clovek sa pri nej citil napaty,v strese....dokonca sa pomylila pri davkovani hormon.stimulacie,na co ma upozornila sestricka po telefone...ach jaj...drzim ti palce,treba verit 💪🙏

ajka251
20. jan 2022

@fatalkarma zmenili sme 🙂 ..bola som vo Ferticent..tam uplne iny pristup.mali sme dr Marsika..a ja mam len dobre skusenosti.bola som tehotna ale zial v 11tt som mala MA a druhy vklad nevysiel.tak sme si dali pauzu.porobili sme si vysetrenia co nam chybalo...lenze uz som sa dostala do bodu kedy uz nemozem otehotniet ani prirodzene..a uz ani IVF.
Len tolko som chcela,ze som nemala dobru skusenost s touto dr a aj co citam tak vela zien nespokojnych..

fatalkarma
3. feb 2022

@ajka251 Urcite sanca stale je,nic nie je definitivne 💪💪💪

luciakudrikova
31. jan 2023

@kitta prosím v Brne ako sa volá klinika vopred dakujem

kitta
1. feb 2023

@luciakudrikova Reprofit

sontamuycruel
2. máj 2023

@simonkazga to bola určite dr.Stenova.
Extrémne zlý, arogantný prístup.
Robi zle meno celému gynfivu.
Kopec ludi koli jej prístupu odišlo.

anjelka1
24. sep 2023

@sontamuycruel
Pridavam sa, uplne suhlasim... moja prva navsteva u dr. Stenovej pred 12 rokmi.... tak som strasne tuzila po dietati, ale po 5 min pri nej som uvazovala, ci mi to vobec stoji za to. Vsetko vyslo na prvykrat, avsak vsetky tie navstevy na tejto klinike boli ako nocna mora. Dodnes ma strasie zakazdym, ked popri Gynfive idem. Ked som otehotnela a prisla na odber krvi, mala som uz silne bolesti (ovarialny hyperstimulacny syndrom). Sestricke som o tom pri odbere povedala, lebo sa spytala, ako mi je, tak ma podrazdene vysmiala, ze som zrejme tehotna, ze co som asi tak cakala. O 2 poobede mi volali, ze tehotenstvo sa potvrdilo. V noci uz bolesti, krvacanie, horucka, skoncila som v nemocnici. Chvalabohu, moje dieta stastne prislo na svet. O Gynfive uz vsak v zivote nechcem pocut...ani o dr. Stenovej. Potrestane sme uz tym, ze nasa cesta za dietatom je tazka,... Vsetkym vam prajem, nech stastne dojdete k tomu, po com tuzite...

sontamuycruel
20. okt 2023

@anjelka1 👌 ...mne keď niekto spomenie gynfiv🙈 ale dr.Harbuliak bol úžasný 🍀👌

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre