Ahojte,chcela by som vas poprosit o rady,skusenosri,co sa tyka ivf.vcera sme boli v ba na spg,kde .sme dostali vysledky,ktore su dost zle.podla dr sanca na mimi je mizerna,no nie je beznadejna,radili nam,ked sa nevzdavame,tak odporucaju umele oplodnenie.za tri tyzdne zopakuju spg,potom sa rozhodneme,dokedy sme ochotni dufat.no,aby bolo este zaujimavejsie,mam pco a inzulinovu rezistenciu.liecim sa,podla uzv sa to vyzera na zlepsenie,v oktobri mam ist k endokrinologovi na kontrolu.gynekologamam na h..no...s prepacenim,on nic nerobil za ten cas,ale kritizovat pracu druheho vie.tak som rozmyslala o tom,ze za ten cas idem do gyn fivu hladat dr.na recepcii boli ochotne,ale prijimaju ako pacientku za obdobie liecby.mal niekto podobne skusenosti?ake su sance?viem,vsetko je individualne,preto vas spytam,dokedy ste ochotni investovat energiu cas a nehovoriac o peniazoch?lebo to-co doplacat sa musi.hovorim len z praktickej strany,nie som bezcitna,lebo za tri roky som uz presla vselico z citovej straky,ktrore si myslim,ze netreba rozobrat.dakujem
@lucy125 dakujem pekne za odpoved,som rada,ze sa vam nakoniec podarilo a tesite sa krasneho chlapceka,u nas sa treba tiez ratat s cestovanim,nastastie,konzultacia s lekarom bude zadarmo,aj tak to bude krasna suma,no,co uz....preto chceme zvazit,ci to vsetko stoji za to,tie falosne nadeje,emocie suvisiace s tym,mozno to znie blbo a egoisticky....nemame tiez ziadnu garanciu,ze sa to podari na prvy pokus...ale dakujem pekne za tvoj povzbudzujuci prispevok.🙂
Ahojcek....no mna to tolko iste nestalo. Tiez som chodila do gyn-fivu a teda ak ratam vsetko...tak do 1000 eur to vyslo. Nevie teda co vsetko si kto dava robit....a ja neratam ani cestovanie....ale ta suma 3000 sa mi zda teda vazne dost. Nam sa vydarili len dve embrya a z tych mame dvojicky, ktore tiez buduci tyzden nastupuju do skolky. Ja myslim ze za tie prachy to stalo. Ale kamoska bola v Brne a vravela ze uuuplne iny pristup....tam sa dokonca dalo dohadpvat ake lieky chces....aj podla ceny. Presne som sa na to nepytala...ale viem ze take cosi spominala.
Drzim palce...a inak....tiez som si davala vsetky vajicka napichovat.
@pemizb dakujem za prispevok,mas pravdu,tie peniaze nerataju,ked clovek dostane to najdrahsie,co sa da.😉gratulujem k dvojickam,som rada,ze sa podarilo aj vam.
V pondelok rano ideme k dr,zatial ku gynekologovi,volala som mu v popoludni,ohladom vysledkam a rád,ako postupovat dalej.viem,ze je liek,vo forme injekcii,na stimulaciu spermii,to pouzival jeden znamy,mame niekde napisany,ako sa vola.za dva mesiace manzelka bola tehotna...noooo,uvidime,ci nam predpise gynekolog,podla vysledkov.ale jedno vieme urcite,ze za tri tyzdne sa vratime na druhy spermiogram a da sa objednat aj hormonalny profil a uzv muza.ja v oktobri idem k endokrinologovi,na kontrolu,az vtedy sa da uzavriet tu kapitolu,podla vysledkov,ci sa oplati ist do toho,ci nam to priroda dovoli,aby sme este raz plienkovali...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,ja som absolvovala IVF v gyn five v BA a max spokojnost.Chodili sme tam rok,manžel mal tiež zly spermiogram a ja som mala imunnu maternicu voči embryjkam. Mali sme oplodnenych embryjok formou ICSI (napichovanim) a posledne dve ked mi vkladali,tak som otehu a z jeneho embryjka mam syna čo ide bud.týžden už do školky 🙂 takže sa netreba vzdavat a držim palce.Rok chodenia do BA -110km busom+lieky+mrazenie embryjok,napichovanie a ine veci nas stali 3000€