Ahojte
Už je tak či tak rozhodnuté, ale chcem si aspoň prečítať vaše skúsenosti a pocity ktoré ste mali po KET.
Toto je môj 4vklad, ktorý som podstúpila v pondelok min. týždeň. Hneď, ako som prišla domov asi 3hod po vklade som začala mat bolesti, ako na menzes, ktoré trvajú viac menej do dnes. 3 a 4 deň som mala bezbolestny. Takéto bolesti som mala pri druhom vklade, ktorý mi nevyšiel. (Nakoľko mi dr vyrátala zle deň vkladu a následne posledné dva som chodila na vyšetrenie pred vkladom k svojmu dr a už len na vklad do centra ). 1 ET som mala úspešný ,tam som mala bolesti len prvé dva dni a potom v deň odberu krvi,kde som začala aj krvácať. Inak celé od začiatku az po pôrod úplne bez príznakov , bez bolesti. 2 KET bolesti od vkladu každý deň brucho , krize- nevyšiel. 3KET bolesti len sem tam , jedine ostré pichnutie po vklade 2hodiny. Vklad síce vysiel , čakala som dvojičky, ale v 10tt som potratila. No a 8.5 sme mali nás posledný vklad a od vtedy mám bolesti skoro každý deň. Preto sa chcem spýtať , či niekomu vyšiel pozitívny výsledok aj pri bolestiach. Je to na palicu toto čakanie ,keď veľmi túžiš......test si robiť nechcem ,robila som si len pri prvom vklade ,pretože sa bojím sklamania. Krv mám mať v piatok. Viem , že je už rozhodnuté, ale chcela by som si prečítať reálne vaše pocity, ktoré ste mali po vklade, až po výsledok z krvi. Ďakujem
že je už rozhodnuté ,už len krb potvrdí
@jj298 prvý a úspešný som mala skoro bez príznakov ,okrem toho krvacavania. Dokonca aj tehotenstvo úspešne, keby nevidím bruško ani neviem , že čakám dietatko. Žiadna nevoľnosť ,ziadna únava....Ja nehľadám príznaky ani sa nepozorujem, len tu bolest cítim od prvého dňa a to sa nedá nevšímať si to. Keď by som si najradšej dala tabletku od bolesti. Je to moj 4 vklad a zrovna ten s takýmito bolesťami nevyšiel, preto sa pýtam, či niekto mal tie pocity a napriek tomu mu to vyslo. A testy tiež nemám, za celé 4 vklady som mala 2 testy. mne skôr ide o tú bolest od vkladu, ktoru si neviem nevšimnúť.
Vklad som mala 5.5 bolesti mám stále presne ako keď má prísť menštruácia,dnes som bola na krv po 10 dnoch a gratulovali mi, v piatok ma čaká ešte raz krv
@petkka11946 áno, presne na toto som sa pýtala. či napriek takým bolestiam to môže vinst, keďže mne dve vyšli bez bolesti a jedno s bolestami nie. Tak ja budem verit naďalej, že je to v poriadku a v piatok z krvi uvidím 🙂. Aj tak je už rozhodnuté ,či sa dubka rozhodla ostat.Ďakujem za odpoveď a gratulujem. A prajem krásne tehulkovanie do úspešného konca 🙏😊
Ja som mala teraz bolesti, ešte ma aj pobolieva keď moc chodím alebo tak. A test je tmavý a stále tmavne. Na krv pôjdem zajtra alebo v stredu.
@hanuskac mňa bolí brucho a kríže, ako na mnezes, len keď ležím. Keď chodím, alebo niečo robím absolútne nič. Len, keď ležím a som v kľude. No uvidíme aj tak je vždy všetko , tak ako má byť.
Držím päste , nech je stále všetko v poriadku. 🙏😊
Ja som po 3 IVF a 4 vkladoch.
Prvé 3 vklady som vždy cítila všetky možné príznaky i bolesti,kopa testov, vždy bola krv negatívna. Posledné IVF pre ktoré sme sa rozhodli že teda ešte raz ideme do toho vyšlo nám jedno embrio s mužom sme sa dohodli, že žiadne testy robiť nebudeme. V sobotu som mala vklad v pondelok som dostala silné kŕče išla som na pohotovosť s tým že je to OHSS keďže už som ho mala. Vaječníky mierne zväčšené všetko OK. Do rána ma začalo preháňať 3 dni som bola absolútne hotová neschopná ani jesť . Odomňa to dostala 3 ročná dcéra s tou sme skončili v nemocnici s výsledkom rotavírus. 10 dní som skoro nič nejedla nedalo sa mi. Celý ten čas ma pobolievalo brucho ako na menzes 12 deň som začala cítiť prsia ako citim pred menzesom.S mužom sme sa viac menej zmierili že isto to nevišlo a asi to tak má byť, vzhľadom na všetky okolnosti nervy a stresi. Na 14 deň v deň kontroli keď mi povedala doktorka, že mám 17 mm sliznicu a už tam vidí náznak gestačného vačku. Myslela som že sa mi sníva. Teraz začínam 13 týždeň. A dúfam že to dobojujem do zdárneho a zdravého konca.
Takže môže to dopadnúť akokoľvek.
Silno držím palce. 😉
@katica312 ja som mala len 1 IVF a 4 vklady. Prvé vyšlo , ostatné dve nie. Pri tomto 4 som mala bolesti 7dni ,tieto dva už nič. Ziadne bolesti už nemám. Dokonca aj prsia prestali bolieť , ale tie boleli len z liekov zatiaľ nemali z čoho. V piatok idem na krv ,tak uvidíme. Ja si vravím, že všetko je tak, ako má byť. Ale veľmi by som sa potešila, keby to vyšlo ešte aj nám........ Ďakujem aj ja držím veľmi päste, aby vám to už len dobre a šťastne dopadlo ♥️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.