Ahojte žienky. Som po 11dpo IUI a uz 3. Deň ma hrozne bolí hlava. Mavam občas migrénu(vtedy mi staci tma, ticho a spanok) ale ešte nikdy ma nebolela hlava 3 dni v jednom kuse a tak silno.Zaspvam s bolesťou a budim sa s bolesťou. Neviem ake lieky si môžem dať od bolesti aby som niečo nepokaslala ak by náhodou bolo IUI úspešné. Alebo to nema ešte vplyv? Vedeli by ste mi prosím 🙏 poradiť co si môžem dať?
Ps: nemám problém s krcnou chrbticou a ani nemám zalezany krk, nikde som zezachladla.
@diamond007 ďakujem za info, tak už mi nič iné nezostáva len to dako pretrpieť 🤷♀️
@bucibuc Ja som mala dva dni bolesti hlavy pár dní po vklade z IVF a už som v 32 tt. Tiež mám bežne migrény a lieky samozrejme v tehotenstve nesmiem. Vydrž bez liekov ak sa dá. Môžeš si dať magnézium, ten mi zvykol pomôcť na bolesti hlavy alebo pohár cocacoly, tá mne tiež vždy pomohla
@bucibuc moze to byt priznak, ja som mala pri tretom babatku prisernu migrenu, tesne pred tym, ako som mala dostat MS, ale kedze uz som takto mala, ze som stresovala zbytocne, tak som si povedala, ze to zas nic nebude, dala som si po konzultacii s kamoskou farmeceutkou Ibalgin. A predstavte si, ze to bolo "nieco", babo. Ibalgin zabral a dietatu sa nic nestalo. Ono realne, kym nie je pracenta, stat sa z Ibalginu asi nema co.
@bucibuc kedy si mas robit test?
@zuzankkaa1 v pondelok 11tehe.
@bucibuc ja som bola s prvym tehu na IUI,vyslo mi to hned na 1x, a presne mala som brutal bolesti hlavy prve 3m tehotenstva a to ja nemavam ziadne migrény. Brala som paralen..
@zuzankkaa1 ak sa rano zobudím znova s takou prudkou bolestou tak si dam paralen, ale dufam uz bude lepšie. Rozpršalo sa tak aj bolesť kus ustúpila co je asi paradox ale je to tak 😊
@bucibuc ja som to konzultovala s lekárkou a povedala že si úplne v pohode môžem dať paralen 500, magnézium a ľahnúť o tmy a zavrieť oči. Hlavne ale to treba podchytiť keď ešte neboli veľmi, lebo keď už rozbolí, nič nepomôže..čo sa týka brania liekov, ja beriem napr. prvý trimester také kvantum liekov vrátane napr. kortikoidov, že jeden paralen vôbec nemôže ublizit
@bucibuc ako vysiel test? 🙏
@zuzankkaa1 negatívny 🤷♀️ no ideme ďalej 😉 síce mi povedali, ze mam ešte 15teho testovať ale podľa mna by tam uz niečo bolo. Objednala som si test este z kvapky krvi (dnes donesie kurier) aby som nečakala do 15teho a vysadila lieky aby sa to zbytocne nepretahovalo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bucibuc neviem či to pomôžem, ale áno, môže to byť príznak.
Ja som na 10den mala strašne zavrate, celý deň som preleezala. Dva dni som bola oka a ďalší deň zas zavrate. Potom to skončilo.
Nepomôže asi nič v tomto prípade, len ležať a prečkat