dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
ytttyttrrrrrrtrrrrrrr4rffdfvfddddddwrrrddffffffddfddfffdddgffddffffffddredreeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeereeerrererrrrdrrrrrreeeeeeeerrr
@macik9999 ahoj...tak to sa aj moj drahy somna smeje ze budu dvojicky....🙂 my tomame trosku komplikovanejsie lebo moj drahy je na vozickutakze budeme musiet mat asi darcu..uvidime 🙂 ale dakujem za odpoved 🙂
@bnjf krasne maly napisal..aspon vidime ze aj deti chcu sa pripojit do debatky 🙂
Mozem povedat ze v heliose su vsetci lekari odbornici a pristup - super,ludsky. My tam ideme o dva tyzdne na nase prve IUI.
pisala som ti spravu 🙂
Ahojte, chcem prejsť z ISCARE do Heliosu Martin, chcela som sa opýtať, ako je to s ordinačnými hodinami cez víkend, pretože môžeme väčšinou len vtedy kvôli práci. Ďakujem
Ahojte ak sa mozem pridat my chodime k pani doktorke Culbovej a je super od buduceho tyzdna zaciname stimulovat a teraz v piatok ku koordinatorke.Je naozaj priemna mila vsetko poriadne vysvetli aby clovek pochopil a poznam vsetkych a poviem sama za seba ze dobra odbornicka
Ahojte dievčatá,my sme tam chodili tiež, a p.doktorka Cuľbova je strašne milá a empatická.
Všetci majú ľudský prístup, a po druhej IUI čakáme bejby 🙂 🙂 🙂
Ahojte dievčatá, aj my rozmýšľame nad IVF, len neviem či Helios, alebo Iscare. Skúste poradiť, ďakujem 🙂
My sme boli aj v Iscare a potom sme prešli do Heliosu a vďaka tomu čakáme naše vymodlene babo tak určite odporúčame Helios majú hlavne lepšie vybavenie a cenovo sú podobný aj prístup.
@jojikr Dievčatá čaute. My určite odporúčame Iscare. Momentálne je to najlepšie vybavená klinika u nás. Presťahovali sa do Apolla. Nadržiavam im🙂 jednoznačne preto, že čakáme už druhé bábätko (takže sa zadarilo) a v tejto oblasti medicíny je podľa mňa najdôležitejší ľudský prístup. A v tomto sa Iscare naozaj stále zlepšuje. Navyše, ak máte dobré referencie na český Reprofit a ich lekárov, teraz ordinujú už aj u nás v Iscare. Všetko je o ľuďoch a za to som tímu ľudí v Iscare veľmi vďačná, lebo sú normálni a zároveň veľkí odborníci🙂)
@janka_adamka ďakujem krásne za odpoveď ;) Boli ste aj v Heliose?
@jojikr nám iscare doporučil môj gynekológ ale škoda času a peňazí.... Hneď nám ponúkali to čo najdrahšie a my ako laici sme mysleli že je to naj ale nebolo dokonca keď nevyšiel vklad tak sme išli na ket ale obe embrya pri rozmrazeni neboli vhodné na vklad jedno bolo úplne čierne a druhé malo len 20buniek a pritom mrazili 6dňové!mali sme pigd embryi tak si vieš predstaviť koľko sme tam nechali.... Potom sme si povedali ze skúsime Helios Brno kde pri pohovore s Texlom sme išli do 2ivf v Martine máme to bližšie tu iný prístup podstúpili sme to isté ako v iscare vklad bol z ket ktorý vyšiel na prvý krát a menej sme platili a rýchlo tam prebieha sono aj krv dokonca aj v sobotu sme boli na sone. 😀držím palce
@jojikr za mňa helios robia sono aj v sobotu aj vklad som mala v sobotu a sa mi páčilo že nám ponúkali aj možnosti kde môžme ušetriť lebo vedia ze poisťovňa toho moc neplatí napr. stimuláciu kde v iscare gonal nás vyšiel ak si pamätám do 300e a v heliose nám dali prášok a emulziu kde to nebolo zložité a tam nás to stalo okolo 130e tak to je dosť ďakujem doktorovi ktorý nám to vysvetlil😀
ja som bola na konzultacii miuly piatok a pani doktorka Culbova je mila...vsetko vysvetly...aj cely personal je tam milucky...v utorok idem na vysetrenie na prechod vajickovodov a tak nam daju termin na prve IVF TAKZE SOM ZVEDAVA AKO DOPADNEME....baby Helios urcite odporucam 🙂
@saxana2006 hrozne držím všetky prsty 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Síce my sme chodili pred 5rokmi veľmi dobrý prístup túto dr nepoznám vtedy tam ešte nebola držím palce my sa doma tešíme z skoro 4ročných dvojičiek