Ahojte baby mám taký problém bola som na laparaskopii a zistili mi na pravom vajecniku saktosalpinx ale nechali mi to tak ...prešlo uz 6 mesiacov a mam strašne bolesti nedarí sa nam. Otehotnieť už 3 roky sa snazime podarilo sa niekomu otehotniet so saktosalpinxom ? 😑😑😑😥😥😥
@rootham
Ahoj gynekologická ma poslala na odstránenie saktosalpinx vajcovoda no lekári boli prekvapený som 5 deň po operácii žiadny saktosalpinx tak nebol ja vôbec nechápem obe vajcovody sú krásne priechodné v plnom rozsahu,saktosalpinx mi zistili v roku 2019 na laparaskopiu v Prešove v gynstare neviem ako mohlo zmiznúť keď stále som mavala bolesti aj výtoky ale Ďakujem Bohu za zázrak 🙏
@rootham
@iwuskapoh ahoj. Super, tak to gratulujem. Ono hovoria, že to zvykne aj zmiznúť. Možno tvoj prípad. Sranda, ja som 8den po operácii. Mne ho tam našli. Tak mám len 1 vajcovod 😕, ale vraj priechodný. Aspoň to je dobrá správa. No a ako s otehotnením? Vidím, že správa je staršia. Tak sa nepodarilo napriek priechodným vajcovodom? Ako sa cítiš po operácii? Mňa robili 2hodiny... Vraj zrasty atď, tak sa prebavili a som biedna z toho ešte stále 😕.
@rootham aspoň že je všetko v poriadku že som zdravá ☺️🤔ale aj priateľ mál zle výsledky tak musí brať veľa vitaminky 😃 nedarí sa nám tá čo už uvidíme terás možno že sa terás podarí keď už mám obe priechodné 🙂 neboj sa keď si mala zrasty a odstránili ty tak ostaneš prirodzene, ties jedna v nemocnici ležala a rosprava že jej známa mala polovičku vaječníka a má 3 deti mi ženy sme silné všetko zvládene....ja som po operácii ráno hned dostala menštruáciu..tak ešte krvacam mám bolesti ale dá sa vidzat,nebojjj sa moja terás máš šancu otehotnieť všetko ty prečístili máš veľkú šancu terás,prajem ty s celého srdca ♥️
@iwuskapoh jeeeej, ty si zlatíčko. Aj ja želám tebe zo srdca nech sa vám podarí čoskoro, keď aj ty už si ok 🍀🙏❤️. Ja tiež ešte krvácam. Nemyslím, že sú to krámy,ale je to pooperačne krvácanie, neviem. Ja bolesti nemám, ale som otapena ešte z tej narkózy asi. Viem, že sa zvykne po operácii zadarit. Mne sa tak pred rokmi zadarilo... Hneď na druhý mesiac, ale srdiečko prestalo biť 😕. Tak sem tam napíš ako si na Tom a či sa vám podarilo. Stehy máš už von?
@rootham
@rootham pýtala som sa doktora že prečo krvacam hovoril že sa mi spustila menštruácia lebo krvácala som veľmy mala som mať 27.4. a dostala som hnet druhý deň po operácii 22.4
Stehy idem vybrať 29.4
Neboj sa keď si už prirodzene otehotnela tak určite ti tie zrasti bránili otehotnieť ...držím ty palce👊👊 ja som sa celú noc modlila v nemocnici a verím Boh moje modlitby vypočul 🙏🙏🙏🙏 obe vajcovody boli priechodné napriek tomu že na prvej laparaskopii bol jeden nepriechodný
@iwuskapoh neboj moja. Otehotnies aj ty 😘. No ja som mala operáciu asi 12 deň cyklu, takže u mňa to asi nebola ms. Mne ani nenapadlo opýtať sa, keď ma prepúšťali. No a moju gyn som nevidela, keďže som biedna, tak som nevládala sa vytiahnuť na kontrolu zatiaľ. No u mňa nielen zrasty problém. Ja mám aj nízke amh, tak aj to hrá rolu 🤨
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iwuskapoh ahoj, nie nepodarilo sa mi otehotniet, stvrte umele oplodnenie v Brne mi vyslo ked som si dala vziat vajcovody, prave kvoli tejto tekutine sa mi neudrzalo embryo v maternici, zbytocne som absolvovala 3ivf, lebo som mala mimomaternicove tehu a tam sa to ukazalo, ale nikto mi nechcel vziat tie vajcovody, lebo to uz je dozivotna sterilita. Az som nasla dobreho gynekologa ktory mi toto vsetko potvrdil, vzal vajcovody a IVF vyslo. Drzim palce.