Ahojte, prosim viete mi niekto odporučiť reprodukčnú Imunologiu, s ktorou máte dobre skúsenosti ? Po 5 rokoch snaženia som otehotnela náhodou, ked som na iný problém brala Prednison. Potom MA v 8 tt.
Moja lekarka s mysli, že problém s otehotnením bude kvôli mojej imunite.
Ďakujem
Ja som bola v Medicentrum Nitra, odporúčam. Najkomplexnejšie vyšetrenia robia, aj keď to stalo 300€ neľutujem, aspoň viem, že je všetko v poriadku ☺️
@pramen32 bolo by vhodne odporucanie od gyndosa alebo lekara z CAR. AdLa Prešov
@evaachesa mame za sebou už jedno Ivf. Otehotnela som a potratila. Bola som aj na imunologii v Nitre kde mi zistili že vsetko je ok, teda až na to že som mala len velmi mierne zvýšené protilátky proti spermiam. Nedali mi ale žiadnu liečbu.
Teraz som otehotnela prirozdene a pritom ako som brala Prednison, na úplne nieco iné. Ivf už absolvovať nechcem, mala som hyperstimulacny syndróm. Potom KET.
Ja som bola tiez v Adla Presov a topka. Pozeraju vsetko ked prides po vysledky do bodky s tebou preberie kazdy detail odberu
Dievčatá, tie čo ste boli v ADLA Prešov, keď ste im písali na výsledky na e-mail, prosím za aký čas Vám dali odpoveď s výsledkom? ďakujem pekne
@s_o_n_i_k_e ahoj, mne akurat dnes prisli vysledky tiez som tam bola 🙂 na email presne po troch tyzdnoch od odberu
@s_o_n_i_k_e a tebe uz prisli?
@lucia7933 áno 🙂 ja som totiž písala na zlý e-mail :D takže asi tak, ale ako som im napísala tak obratom hneď poslali, ešte mi aj Dr. Kužma volala a vysvetlil čo zistili.
@s_o_n_i_k_e tak super 🙂 no mne jedine co nasli tak jemne zvysene protilatky na zonu pellucidu..ostatne zevraj ok...
uff to ja ani neviem, niečo sme tam mali boldom tam boli zvýšene hodnoty, doporučil nám endokrynologiu a hematologiu tak uvidíme 🙂 mužovi zistili nízky vit. D a obaja máme aslo cez 500 tak aj smer ORL :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pramen32 Ahoj,my sme boli v Adla v Prešove. Termin sme dostali do dvoch tyzdňov. Platili sme 60€ za odbery a vysledky boli o tri tyzdne