S akým množstvom spermíí ste otehotneli vďaka intrauterinnej inseminácii?

boobaa
14. máj 2013

Ahojte baby. Chcem sa spytat s akym mnozstvom vlozenych spermii ste otehotnelu vdaka iui. My mame totiz hrozne pohyblivy spermiogram. Uz som absolovala 7 iuia vzdy je to mnozstvo ine. Rozdiel su hrozne velke. Spermie su inak zdrave, pohyblivost a vsetky ine parametre dobre. Patologia ziadna. Potrebujem slova utechy ze i s.mensim mnozstvom sa vam to niektorej podarilo. Diky

stanka810
14. máj 2013

@boobaa ahoj prave si pozeram spermiogram po nasom dnesnom druhom IUI...prvy krat sme mali 30 mil...dnes len 21...v oboch pripadoch bola motilita A...tiez sa nad tym zamyslam...moj partner ani nic neuziva

boobaa
autor
14. máj 2013

@stanka810 ahoj. Waw má krásny spermiogram 🙂 kiežby sme ho mali aj my taký. My sme mali teraz 12 miliónov vyčistenych spermií. celkove množstvo neviem. Predtým sme mali iba 6 miliónov a v marci ich bolo 18 mil. Tak nám to hrozne skáče :( je to asi stresom podľa lekára. Hľadala som na koníku takúto tému ale nebola. Celkom má zaujíma s akým počtom spermii sa ostatným baba podarilo otehotnieť .

stanka810
14. máj 2013

@boobaa moze to byt stresom...na dnesne IUI isiel strasne vystresovany...problemy v praci...staviame dom...hovorim mu prestan a ukludni sa lebo uvidis prejavi sa to na spermiach...a mal horsie ako minule

dafy
14. máj 2013

@boobaa ale ved 12mil dobrých spermii je velmi dobre nie?? 😕 moj mal 80mil spermii a z toho vraj jedno percento dobre to znamena ze 80tisíc su dobre a to nam povedalio ze ma dobry spermiogram 😕

boobaa
autor
14. máj 2013

Ďakujem vám bábiky. Ja ozaj neviem či je to množstvo dobre. Musím sa spýtať lekára ked tam pôjdem.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre