Rozmrazenie embrya

ada83
29. máj 2013

ahojte chcela som sa opýtať či vie niekto ako sa rozmrazujú embrijká a koľko dni pred ketom? dakujem

tatinka
29. máj 2013

@ada83 zalezi na tom ci ti ich mrazili 5ty alebo 6ty den ak si mala pk, ak piaty den tak sa rozmrazuju den pred ket , ak siesty den tak sa rozmrazuju rano v den ket...

ada83
autor
29. máj 2013

@tatinka no ja som mala pk vo štvrtok som mala opu a v utorok vklad.
teraz som mala ket v utorok a v pondelok ich vytiahli ale ako mi ich vkladali tak neboli úplne rozmrazene povedali že sa dostávaju do štádia pred zmrazení ani potom ako môžu vedieť či žije to embrijko ked sa ešte ani nezačalo deliť

tatinka
29. máj 2013

@ada83 mne ked rozmrazovali embryko a sla som na ket tak mi pekne povedali na kolko percent sa rozmrazilo a je zivotaschopne , takze nerozumiem celkom tomu co pises ze den po rozmrazeni nie je celkom rozmrazene, jedine ze by sa ti embryko neprebralo,,,inak to nedava zmysel...ale potom zase by bol vklad bezpredmetny a vlastne by k nemu ani nedoslo,,,mozno to mysleli tak ze sa dako pomaly rozmrazuju a maju nizsiu zivotaschopost ale ze ziju tak urobili vklad,ale neviem ci to tak je to len teraz ma tak napadlo lebo inak neviem ,,,som uz bola na viac vkladov a vzdy mi pekne povedali na kolko % to je....

magica78
29. máj 2013

mne pred ket rozmrazovali den vopred aby zistili ci sa vyvija a ak nie aby rozmrazili dalsie 🙂 drzim place

ada83
autor
29. máj 2013

@tatinka to mne nepovedali na kolko % je romrazene a kam chodíš do car

ada83
autor
29. máj 2013

@magica78 aj mne ich romrazovali den pred ketom povedali že sa rozmrazilo ale ako som bola den vkladu tak povedali len to že je skoro v tom štádiu ako pred zamrazením

tatinka
29. máj 2013

@ada83 iscare v martine a ty? ,,,my ale davame pauzu takze teraz viac menej nechodime nikam do caru ale chodili sme do mt a v buducnosti tiez zrejme pojdeme tam,,,

magica78
29. máj 2013

@ada83 tak ako by mm povedal skoro sa nerata 😀 no tak sa vyvijalo to je predsa OK, neboj dobre to bude

ada83
autor
29. máj 2013

@tatinka my do iscare ba máme tam ešte 2 embrijká a potom sa uvidí či tam ostaneme alebo dáme zmenu

liveka
29. máj 2013

@ada83 mne rozmrazovali 2 tesne pred vkladom, v ten deň, emryologička mi pekne na izbu prišla povedať, že sa podarili rozmraziť obe a že sú v poriadku, a či si ich želám vložiť obe, vlastne s tým rizikom že budú 2 bábence 🙂 to už srandovala, lebo sme mali skôr podpísanú zmluvu, že súhlasíme s 2, ona že len to chcela počuť..nič iné, žiadne %..

ada83
autor
29. máj 2013

@magica78 neviem či sa to vyvijalo ale asi potom hej podala že 1 je A a 2 B tak neviem prečo sa ani jedno nechytilo potom 😉

ada83
autor
29. máj 2013

@liveka to my sme nepodpisali suhlas že chceme 2 mna sa pýtala až na sale pred vkladom že kolko chcem ja že 2 a on že či dr súhlaí ja že neviem dúfam že hej 😉

ada83
autor
29. máj 2013

@liveka a ty kam chodíš do car

magica78
29. máj 2013

@ada83 tak oni tak oznacuju kvalitu . no to ze sa nechytilo je to v podstate vabank .aj ja teraz cakam na menzes a idem zas na ket. bola som z toho smutna ze som mala MMTa prisla som o lavy vajickovod .ale uz ma to preslo

ada83
autor
29. máj 2013

@magica78 ja som bola včera na krv a teraz čakám na menzes a potom ešte 1 a idem za dr sa dohodnúť že čo sa udialo

tatinka
29. máj 2013

@ada83 nikto ti nikdy nezaruci ze sa ujme, my sme tiez mali ackove a ujalo sa len raz ale len na chvilu,,,,zaruku nemas nikdy,,,,

magica78
29. máj 2013

@ada83 je to na palicu ,ja mam este 4 zmrazene .ale uz som unavena z toho vsetkeho ...

ada83
autor
29. máj 2013

@magica78 to poznám ja som mala včera depku už je lepšie

ada83
autor
29. máj 2013

@tatinka mne sa pri et tiež trochu chytilo ale odišlo s mrchou teraz vôbec nič

tatinka
29. máj 2013

@ada83 zelam aby to uz co najskor vyslo 🙂

liveka
29. máj 2013

@ada83 FC, som max. spokojná, poslal ma tam vlastne môj gynekológ, nehľadala som iné varianty..

ada83
autor
29. máj 2013

@liveka neviem či aj ja to neskočím aspon na 1 konzultáciu možno sama

lilitela
13. nov 2013

@magica78 ahoj chcem sa ta opytat na ten ket. Rozmrazili ti 2 embrya s tym, ze keby sa nerozmrazili, tak na dalsi den rozmrazia dalsie dve, inymi slovami, posunuli ti samotny transfer z jedneho planovaneho dna na dalsi?

magica78
13. nov 2013

@lilitela u nas rozmaruju po jednom nie po 2. oni to rozmrazuju rano a chodime na kEt okolo 10-12 podla toho kolko bab je na ten termin

lilitela
13. nov 2013

@magica78 zrejme vam to aj mrazili po jednom. bohuzial, mna sa pred tromi rokmi nikto nic nepytal ani mi nedal na vyber hoci som si nechala pri ET zaviest iba jedno aj tak mi zamrazili 2 spolu a 1 zvlast. Ani teraz mi nikto nic nevravel, caka ma ket, povedali iba ze mi ich rozmrazia a ozvu sa mi ako to vyzera. A mne to nedalo tak som tam volala ze budem chciet iba jedno, takze nech rozmrazuju max. 2. A povedali mi ze rozmrazia vsetky tri a budu radi ked sa rozmrazi jedno. Vsetky tri su blastocysty, dve dokonca Ackove. Tak pozeram ako to chodi inde a ake su statistiky a rako citam, rozmrazenie 1 blastocysty ma 80 percentnu uspesnost. Tak nechapem o co tu ide. Vobec mi neponukli tuto moznost ze ak by sa v jeden den nerozmrazili, skusime na druhy den.

magica78
13. nov 2013

@lilitela to neviem u nas to frci tak 🙂 a u nas aj vacsinou vkladaju iba jedno lebo maju vysoku uspesnost pri vkladoch. a je tu aj druha stranka ze ked mas dovjicky je to riziko aj teba aj deti lebo nie kazda nemocnica je dobre vybavena ...
a u nas rozmrazuju postupne po jednom a ked sa nerozhybe rozmrazia dalsie a ak by bolo aj to posledne zle tak nemas vklad pochopitelne 🙂

lilitela
13. nov 2013

@magica78 uplne s tebou suhlasim. Dakujem ti.

tuki1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre