Rozdiel medzi IVF Soft a Premium

magdus789
22. jan 2024

Ahojte baby. Chystáme sa na konzultáciu do CAR, ale zbieram si uz teraz nejaké info. Mohol by mi niekto laicky vysvetliť aký je rozdiel medzi soft a premium?V cenníku som videla že soft stojí nula a premium cez 2000 €. Prípadne skúsenosti?
PS : Viem že metódu určuje lekár a teda toto komentovať nemusíte 🙂

egonsk
22. jan 2024

@magdus789 ved si to uz napisala, rozdiel je 2000 eur a zvysok ti vysvetli konkretny lekar. 🙂

magdus789
autor
22. jan 2024

@egonsk dakujem za tvoj moment, no ja som skôr chcela poprosiť o odpoved baby, ktoré sú ochotne mi napísať vlastnými slovami rozdiel medzi týmito metódami.

tessa165
23. jan 2024

@magdus789 soft je minimálna stimulácia- je to šetrnejšie k telu ale zisk vajíčok je malixky, premium nepozeraj cenu ti vykladajú podľa toho čo potrebuješ ale to premium je v cenníkoch myslené ako klasické ivf tam dostaneš viac hormónov do seba ale to ktorý je pre tebe vhodný ti povie lekar na konzultacii

gejb
23. jan 2024

@tessa165 ako píše vyššie. Soft je šetrnejsie k telu a hormónov je minimálne, úspešnosť je teda tiež menšia lebo vajíčok je menej.
To Premium je asi nejaký balíček, a má to každé car inak. Treba pozrieť do vysvetliviek co tam zahrnuli v tom tvojom kde chodíš. Može to zahŕňat napriklad predĺženú kultivaciu nejaký monitoring, ale to len hádam...pozri lepšie cenník alebo sa rovno spýtaj na mieste 😉

gejb
23. jan 2024

@magdus789 môžeš napísať kde chodíte pripadne dat link na ten cenník?

magdus789
autor
28. jan 2024

@gejb reprofit 🙂

gejb
28. jan 2024

@magdus789 pozerala som cenník, majú tam IVF, IVF Premium a Soft... Soft si vyberáš len keď máš citlivý organizmus na hormóny, chceš veeeelmi ušetriť alebo keď si hlboko veriaca a nechceš mat veľa embryí.
Ten balíček Premium zahŕňa naozaj veľa doplnkových služieb ako ICSI, predĺženú kultivaciu a mrazenie co isto využiješ.
Ale aj genetiku, hatching, embryioglue co nevravím ze je od veci ale my sme si to nedávali. Takže toto by som zvolila len keď mám veľa peniažkov alebo je to môj posledný pokus a chcem si dat všetko čo sa dá aby som vedela ze som pre to urobila maximum aby to vyslo 🙂 k tomu ale prirátaj ešte lieky (150e a viac)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre