Zdravím, vedel by mi niekto povedať ako je to s ročnou platbou za zmrazené embryá? V r. 2019 som podstupila IVF v Gyncare, úspešne. Platili sme zmrazenie na ďalší rok ale odvtedy sa nikto neozval ohľadom platby. A kvôli veku asi už další vklad nepodstúpime. Neviete ako to chodí, či zvykne sa centrum ozvať, resp. sami posielajú upozornenie že treba platiť...? Čo v prípade, že sa neozvú a ďalej už platiť nebudem?
@mary56 kazdopadne bez tvojho suhlasu by embrya nemali znicit.
Nám v roku 2012 zmrazili a hneď na druhý rok sa ozvali, či ešte máme záujem o ich úschovu a keď áno, tak máme zaplatiť na rok 80,- euro. My sme nechceli, tak nám ich "zničili" a viac sa samozrejme neozvali.
Viem, že by sa malo ročne platiť za ich mrazenie, ale nikto sa mi neozval... alebo ci neposielajú nejaké údaje k platbe... Konkretne Gyncare. Má niekto s nimi skúsenosť ohľadom toho? Resp môžu po nejakom čase si nárokovať platbu za uskladnenie aj spätne, ak som nič konkrétne neoodpisovala na ďalšie roky...
Mňa po uplynutí roku kontaktovali a spýtali sa či máme záujem o mrazenie na ďalší rok
Nám z Iscare ba chodí faktúra do mailu 120€ na rok
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mary56 a co takto tam zavolat? Ved co ti tu my poradime