Repromedica Bratislava - skúsenosti

johana_kamenska
7. nov 2024

Máte prosím skúsenosti s touto klinikou? Absolvovali ste tu zmrazenie vajíčok alebo IVF ?

babushkaem
8. nov 2024

Ja, teraz som 12tt

bejbs123
8. nov 2024

My sme z tohto car odisli

johana_kamenska
autor
8. nov 2024

@bejbs123 mali ste zlu skúsenosť? Akú bol dôvod? Do ktorého Car ste prosím odišli?

bejbs123
8. nov 2024

@johana_kamenska odisli sme do reprofitu brno,chcela som zmenu po 1.ivf a ked sme presli do brna zistila som,ze maju oproti nim velmi slabu embryologiu,z vkladov som mala nocnu moru kvoli nim,v brne trvali kratsie ako 5minut a zistila som potom,ze mi ani nepovedali,ze som mala po stimulke ohss,az tu som sa dozvedela co to je a ake vazne to vie byt

johana_kamenska
autor
8. nov 2024

@bejbs123 och, to mi je ľúto že máš takúto skúsenosť tiež uvažujem skúsiť radšej Brno, tak preto hľadám názory...môžem sa opýtať kto bol Tvoj lekár keď si bola v Repromedice ?

bejbs123
8. nov 2024

@johana_kamenska na meno si nespomeniem,bola to taka mlada mila doktorka,my sme chceli ist hned do brna len sme to zacali riesit v obdobi covidu a kedze sme sa odmietli ockovat s cestovanim by bol problem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre