Reproimunológia - západné Slovensko verzus Prešov

frida1990
10. aug 2022

Ahojte žienky, v poslednej dobe zvažujem návštevu reproimunologie, avšak Dzurila Nitra mi príde extrémne drahá, preto uvažujem o Prešove. Mali by sme tam však možnosť ísť iba raz (ak by objavili nejaký problém, liečili by sme sa inde, najskôr v NR). Keď ste boli na vyšetrení páru v Prešove, museli ste tam ísť viac ako raz? A čo Bratislava, je tiež tak drahá ako Nitra?
Ďakujem za zdieľanie.

dominikahr
10. aug 2022

@frida1990 ja chodim do Prešova k dr Kuzmovi bola som tam raz. Zobral krv po kecali sme a isla som preč. O 3 týždne mi poslal výsledky na email a zavolal mi aby sme to skonzultovali. Nasadil liečbu v podstate cez telefón. Ak by bola nejaky veľký problém musela by som tam ísť. Takže za mna sa to da aj na diaľku. A platili sme 60€

e1i
10. aug 2022

@frida1990 tiež sme boli v Prešove. Vysledky dr posle aj mailom ale na prve podanie infuzky sme isli tam lebo robila aj test na alergiu na jej zložky.

Otazne je ci NR budu ochotni vám podat liecbu, ktoru nenaordinovali oni. Stať sa môže.

catherinah
11. aug 2022

@e1i tiez si myslim, ze Vam liecbu bez ich vyšetrenie v NR nedaju. Neviem teraz naisto, ale dávnejšie som citala, ze niektoré vyšetrenie robí iba Nitra, musela by si prečítať staršie diskusie, pripadne pozriet kde ake vyšetrenie robia. Ak zo chces mať komplexne.
Moja skúsenosť - boli sme v NR. Pani doktorka mi povedala, ze ak chcem deti, tak odporúča jedine darcovske vajíčka. No a mame dietatko BEZ akejkolvek liečby.
Za mna je to do veľkej miery iba o peniazoch, aj ked nehovorím, že vždy.

e1i
11. aug 2022

@catherinah ano je to o peniazoch, bavila som sa s dr.v PO. My sme dostali 4x A4 vysledkov a ked nasadili preventívne infuzky intralipidov tak cakame uz druhé bábo. Ono na reproimuno existuju 3 druhy liečby, takze nejaku zazracnu vam v nr nedaju v porovnani s tym ze by ste isli inde. A su pripady kedy motyka streli, gratulujem. No ja napr nelutujem cestu do PO, tiež priniesla úspech

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre