Kde podľa vás si dať radšej spravit insemináciu v mt ? Reprofit či helios.? Ďakujem 🙂
@janulka2805 heej tak to gratulujem ☺️ a ako to prosim prebiehalo ? Dali ti nejaké lieky na vyvolania ovulácie ?
Ďakujem 🥰 Ja som mala PCOS, takže bolo treba stimulovať ma liekmi....Nasadili Clostylbelgyt, a deň pred iui som.si pichla Pregnyl
@janulka2805 tiež mám pco 😊tak mám obavy či pri takej dg vôbec robia iui
Ja som tam išla s tým, že chcem iui, tak ci je to vôbec možné....a odporučili mi ju a super všetko 🙏😊
Boli sme v máji Reprofit a teraz v októbru Helios...za mňa lepší prístup v Heliose.
V Reprofite v máji odišla im Dr na materskú a neboli mi ani schopní oznámiť výsledky kultivacie ani niečo o tom povedať .. mali uhradené tak načo volať. V Heliose chodím k Dr. Móricovej...všetko do podrobna vysvetlí na vstupnej konzultácii, dá urobiť testy na väčšiu škálu...atd
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som podstúpila IUI pred 4 rokmi, predtým to bol ešte Iscare, dnes Reprofit a za mňa môžem odporučiť 🙏Úžasní, profesionálni lekári, a hlavne za mňa najlepší MUDr.Sakal. Absolvovala som u neho všetky vyšetrenia a konzultácie, až po samotnú IUI a maximálna spokojnosť. IUI vyšlo na prvýkrát, a to hneď dvojnásobne 😊 Porovnať nemôžem keďže v Heliose som nebola, ale som rada,že som sa rozhodla takto.🙏😊