Ahojte, mala tu niekto skúsenosti s Reprofit Martin aky bol postup..... a ci Vám pomohli ..... stalo sa mi ze som potratila druhý krát 1x 10tyzden a druhy krát to bolo hneď na začiatku ani som o tom nevedela ..... mala by som byť zrejmé na rizikovom ... moja doktorka to zatiaľ nejak nerieši .... klasika 3 mesiace sa nesnazit nech sa telo dá dokopy .... chcela by som sa dat vyšetriť zrejme treba hematologiu, endokrinológia, imunológia genetika
Neviem co všetko? Hm q neviem ako ďalej ci čakať a potom sa ozvať mojej gyn a ze to proste chcem riešiť q nečakal ze 3x to bude zase o tom istom ...axpreto sa chcem opýtať ak by som si chcela spraviť tieto vyšetrenia vedia mi to urobiť aj v tom Martine a pridt na príčinu alebo to musím riešiť všetko cez moju gyn.doktorku??
@denkac presne tak, skus tu hematologiu. Fraxiparin ti tvoja dr neodporucila? Mne predpisala - kvoli udrzaniu plodu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som kliniku navstevovala a o pár dni idem znova ... V prvom rade Ti spravia oni nejaké vyšetrenia krv, sono atd. a podla vysledkov a doterajších vecí, Ťa môžu nasmerovať na ich liečbu, čo TI však odporúčam si tieto vyšetrenia najskôr obehať a až potom sa pustiť do vkladu, nakoľko si potratila už 2x ...