Reprofit KET - cena

lienka_9
16. nov 2024

Ahojte v Reprofit Brno mám ešte od roku 2022 zamrazené 4 embrya a chcem sa spýtať. Vtedy sme platili za celý proces ivf a mala som hneď ET. Teraz po rokoch by sme chceli opäť skúsiť, teda už KET a koľko to prosím vás vychádza približne? Prepláca aj vtedy ešte niečo poisťovňa (VŠZP)? Ďakujem.

marlen16
16. nov 2024

KET si už platíš, poisťovňa ho nepreplaca, preplatila by ho jedine vtedy, keby si nemala ET. A cenník všetkých výkonov majú na stránke (samoplatca)….Momentálne to vychadza na 550€.

princess59
16. nov 2024

@lienka_9 platili sme to pred týždňom a po prepočte aktuálneho kurzu sme platili 560€ (platba kartou na mieste)

lienka_9
autor
16. nov 2024

@marlen16 a ani lieky neprepláca?

lienka_9
autor
16. nov 2024

@princess59 v Brne? A tých 560€ tam už všetko bolo zahrnuté? Aj lieky?

lienka_9
autor
16. nov 2024

A keď sa ide s odstupom času opäť na vklad tak vyžadujú nejaké odbery? Alebo vyšetrenia?

marlen16
16. nov 2024

@lienka_9 cena je čisto za vklad, bez liekov. Lieky neprepláca, pokial viem…ale možno sa to da “obísť” tak, že ti tvoj slovenský gynekológ predpise lieky. Samozrejme záleží aké, ak ideš v prirodzenom cykle, tam ti vie predpísať progesteron, ale napríklad ja užívam progestanelle a z neho ani naše poisťovne nič nepreplacaju.
A čo sa týka vysetreni, určite treba zopakovat repro imunologiu, za dva roky sa toho vie udiať v tele veľa. Hematologiu opakovať netrebalo. Ked tak sa opýtaj lekára v Brne. Nám Dr.Frank povedal, že stačí zopakovat repro Imuno.

lienka_9
autor
16. nov 2024

@marlen16 tam som už objednaná, a aj na hematologiu a endokrinológiu ale mňa zaujímalo skôr či v centre oni si nejaké vyšetrenia nerobia

lienka_9
autor
16. nov 2024

@marlen16
@princess59 baby a ako to tam cele prebieha keď sa ide iba na KET? Koľko krát tam treba ísť?

marlen16
16. nov 2024

@lienka_9 aha, nie tam mi nič nerobili žiadne vyšetrenia 🙂 ja som mala vklad v prirodzenom cykle a sla som tam len raz - na vklad, keďže sme z KE a 5.5h cesta ….takze na ultrazvuk pred KET som sla k môjmu gynekológovi a do Brna som potom zaslala údaje o veľkosti folikulu a fotka sona a na základe toho lekár určil deň vkladu

princess59
16. nov 2024

@lienka_9 áno reprofit Brno a tých 560€ je bez liekov iba samotný zákrok ale týždeň pred ketom som mala ovitrele a potom už len progesterón, ( neviem koľko sa platilo lebo to len muž vybehol do lekárne)
Na 10 deň cyklu som mala kontrolné sono a odber krvi, a potom už len vklad. Takže sme tam boli iba 2x.

lienka_9
autor
16. nov 2024

@marlen16 a lieky si od nich nemala alebo to si mala od svojeho gynekológa? Lebo ja som mala intralipidy ale to mi dávali na imunológii potom amelgen a clexane

lienka_9
autor
16. nov 2024

@princess59 a ovitrel alebo niečo na prasknutie sa nepichá? Aj si pred vkladom niečo brala?

princess59
16. nov 2024

@lienka_9 no ten ovitrel som si pichla týždeň pred vkladom, večer po kontrolnom sone a pár dní pred Keť som začala s progesterónom

lienka_9
autor
16. nov 2024

@princess59 a to týždeň pred ketom sa pichá ovitrel? To je taká dlhá doba potom na vklad?

lienka_9
autor
16. nov 2024

@princess59 a vyšlo? Podarilo sa?

princess59
16. nov 2024

@lienka_9 neviem kázali tak, nejako som sa nad tým nezamýšľala....piatok o 20:00 som pichla a ďalší piatok o 13 bol vklad

princess59
16. nov 2024

@lienka_9 myslím že nie, na teste sú mini duchovia a vôbec nesilnejú ale dnes som už 8den po vklade takže už by to malo byť silnejšie. Ale dcéru máme z 3.ivf a celkovo bola až 8 vklad v poradí takže tomuto embryu sme veľké šance nedávali, len sme ho chceli minúť a uzavrieť kapitolu deti. Netreba nám už pokúšať osud ☺️

lienka_9
autor
16. nov 2024
bejbs123
16. nov 2024

Ja by som mala nachystanych cca 800€ urcite

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre