Ahojte v Reprofit Brno mám ešte od roku 2022 zamrazené 4 embrya a chcem sa spýtať. Vtedy sme platili za celý proces ivf a mala som hneď ET. Teraz po rokoch by sme chceli opäť skúsiť, teda už KET a koľko to prosím vás vychádza približne? Prepláca aj vtedy ešte niečo poisťovňa (VŠZP)? Ďakujem.
@lienka_9 platili sme to pred týždňom a po prepočte aktuálneho kurzu sme platili 560€ (platba kartou na mieste)
@princess59 v Brne? A tých 560€ tam už všetko bolo zahrnuté? Aj lieky?
A keď sa ide s odstupom času opäť na vklad tak vyžadujú nejaké odbery? Alebo vyšetrenia?
@lienka_9 cena je čisto za vklad, bez liekov. Lieky neprepláca, pokial viem…ale možno sa to da “obísť” tak, že ti tvoj slovenský gynekológ predpise lieky. Samozrejme záleží aké, ak ideš v prirodzenom cykle, tam ti vie predpísať progesteron, ale napríklad ja užívam progestanelle a z neho ani naše poisťovne nič nepreplacaju.
A čo sa týka vysetreni, určite treba zopakovat repro imunologiu, za dva roky sa toho vie udiať v tele veľa. Hematologiu opakovať netrebalo. Ked tak sa opýtaj lekára v Brne. Nám Dr.Frank povedal, že stačí zopakovat repro Imuno.
@marlen16
@princess59 baby a ako to tam cele prebieha keď sa ide iba na KET? Koľko krát tam treba ísť?
@lienka_9 aha, nie tam mi nič nerobili žiadne vyšetrenia 🙂 ja som mala vklad v prirodzenom cykle a sla som tam len raz - na vklad, keďže sme z KE a 5.5h cesta ….takze na ultrazvuk pred KET som sla k môjmu gynekológovi a do Brna som potom zaslala údaje o veľkosti folikulu a fotka sona a na základe toho lekár určil deň vkladu
@lienka_9 áno reprofit Brno a tých 560€ je bez liekov iba samotný zákrok ale týždeň pred ketom som mala ovitrele a potom už len progesterón, ( neviem koľko sa platilo lebo to len muž vybehol do lekárne)
Na 10 deň cyklu som mala kontrolné sono a odber krvi, a potom už len vklad. Takže sme tam boli iba 2x.
@princess59 a ovitrel alebo niečo na prasknutie sa nepichá? Aj si pred vkladom niečo brala?
@lienka_9 no ten ovitrel som si pichla týždeň pred vkladom, večer po kontrolnom sone a pár dní pred Keť som začala s progesterónom
@princess59 a to týždeň pred ketom sa pichá ovitrel? To je taká dlhá doba potom na vklad?
@princess59 a vyšlo? Podarilo sa?
@lienka_9 neviem kázali tak, nejako som sa nad tým nezamýšľala....piatok o 20:00 som pichla a ďalší piatok o 13 bol vklad
@lienka_9 myslím že nie, na teste sú mini duchovia a vôbec nesilnejú ale dnes som už 8den po vklade takže už by to malo byť silnejšie. Ale dcéru máme z 3.ivf a celkovo bola až 8 vklad v poradí takže tomuto embryu sme veľké šance nedávali, len sme ho chceli minúť a uzavrieť kapitolu deti. Netreba nám už pokúšať osud ☺️
@princess59 aha
Ja by som mala nachystanych cca 800€ urcite
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
KET si už platíš, poisťovňa ho nepreplaca, preplatila by ho jedine vtedy, keby si nemala ET. A cenník všetkých výkonov majú na stránke (samoplatca)….Momentálne to vychadza na 550€.