Reprofit Brno - preplatenie, postup

15. júl 2024

viete mi, prosim, niekto poradit? z reprofitu nam maju poslat ziadost, ktoru viem, ze treba ist dat podpisat gynekologovi. ako sa to potom posiela do dovery? da sa aj elektronicky, aby to bolo rychlejsie? nikde to nejak nevidim... a este druha otazka: podavali ste niekto ziadost uz v mesiac, ked ste mali mat 40? neviem, ci je este sanca, ale urcite to chcem vyskusat... dakujem

bambulka711
15. júl 2024

Ahoj, ja osobne skúsenosť nemám, ale ak to stihneš do dňa pred 40tkou, uznajú ti to 🙂 teda celý proces, nie len podať žiadosť.

autor
16. júl 2024

a neviete, prosim, vas niekto, ci preplacaju pri ivf v brne slovenske poistovne aj lieky na stimulaciu? v ziadosti na poistovnu mam od nich napisane v prepocte skoro 1000 eur na lieky... to je teda dost.

kuggis
18. nov 2024

Ahoj,ako si nakoniec pochodila? išla si do toho? Mne tú žiadosť posielali hádam mesiac...ako keby na mňa úplne zabudli musela som ich urgovať..

autor
18. nov 2024

@kuggis skúšala som to a z dôvery si ma zjavne vychutnali. S kľudom odpísali až ovela neskor, po mojej 40, že nesplnam podmienky na preplatenie.

kuggis
18. nov 2024

Takže si nešla ani ako samoplatca?

autor
18. nov 2024

@kuggis nešla, lebo som mala výhodnú ponuku z gynfiv, ze ma to vyslo ako s poistenim, ale uz to aj ľutujem, že som radšej nešla do Brna ako samoplatca

kuggis
18. nov 2024

Ja zase naopak, teraz som čítala dosť negatívnych recenzií na Reprofit Brno a koľko nervov by som si ušetrila s tou žiadosťou.. ty si si tú z Brna dala schváliť svojím gynekológom alebo si to posielala Petrenkovi do BA?

autor
18. nov 2024

@kuggis bola som u svojho.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre