Reprofit Brno

nikovms
8. okt 2024

Zdravim,s priatelkou rozmýšľame o Klinike reprofit brno lebo na sk nam nevyšli 3x vklady a tak by sme chceli skusit reprofit brno a tak by sme chceli vedieť ci ma niekto skúsenosti s tou klinikou

simca115
8. okt 2024

@nikovms na túto kliniku som počula veľmi dobre veci. 🙂

andrea2019
8. okt 2024

@nikovms ano u nas uspech na 1.krat

really8
8. okt 2024

@nikovms ja som spokojna nebola. Odisli sme odtial

olivia_c
8. okt 2024

@nikovms z 3 vkladov nevysiel ani 1. Kamoske tam zatial nevyslo 6 vkladov a dalsia kamoska to tam vzdala po 2 cykloch a vela vkladmi. Asi zla konstelacia hviezd 😀 podotykam 2 z 3 sme otehotneli prirodzene potom.

nikuska1908
11. okt 2024

@really8 nám tam tiež nevyšli 3vklady .sme tam už 2roky...na všetko sa vyhovárajú a to čo chceme my tak vždy povedia že oni to tak nerobia..tak som povedala že odídeme odtiaľ.
V utorok idem na konzultáciu do Martina tak verím že na tejto klinike budeme úspešní..

really8
11. okt 2024

@nikuska1908 neviem odkial ste ale my sme zakotvili v olomouci a prvy pokus vysiel

ona234
12. okt 2024

Ja tam tiež nie som extra spokojná, ale mám tam zamrazené embrya, tak neviem či budem meniť centrum, uvidím. Mozno ze len koordinatorka ktoru mam je zla-absolutne nezorientova, a to sa nestalo jeden krat.

juliet86
12. okt 2024

tak ja mam skusenost spred 5tich rokov. nam vzniklo jedine embryo a vyslo to. ved si pozri statistiky centier online a porovnaj si ale jasne tiez boli veci ku ktorym som mala vyhrady ale napr ked som im to dala ako spatnu vazbu tak t ozakceptovali prijali a ponukli napravu a zlavu

nikuska1908
14. okt 2024

@really8 my ideme zajtra na konzultáciu do Martina. A v Olomouci aká klinika?

really8
14. okt 2024

@nikuska1908 ivf clinic

johana_kamenska
Včera o 20:19

Ahojte, mohli by ste sa prosím podeliť o svoje skúsenosti s klinikou Reprofit Brno? Mám záujem absolvovať odber a zmrazenie vajíčok ,ak ste to niektorá absolvovali, budem vďačná za informácie ako to prebiehalo ,najmä aké lieky ste brali v rámci stimulácie, atď ...ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre