Zdravim,s priatelkou rozmýšľame o Klinike reprofit brno lebo na sk nam nevyšli 3x vklady a tak by sme chceli skusit reprofit brno a tak by sme chceli vedieť ci ma niekto skúsenosti s tou klinikou
@nikovms ano u nas uspech na 1.krat
@really8 nám tam tiež nevyšli 3vklady .sme tam už 2roky...na všetko sa vyhovárajú a to čo chceme my tak vždy povedia že oni to tak nerobia..tak som povedala že odídeme odtiaľ.
V utorok idem na konzultáciu do Martina tak verím že na tejto klinike budeme úspešní..
@nikuska1908 neviem odkial ste ale my sme zakotvili v olomouci a prvy pokus vysiel
Ja tam tiež nie som extra spokojná, ale mám tam zamrazené embrya, tak neviem či budem meniť centrum, uvidím. Mozno ze len koordinatorka ktoru mam je zla-absolutne nezorientova, a to sa nestalo jeden krat.
tak ja mam skusenost spred 5tich rokov. nam vzniklo jedine embryo a vyslo to. ved si pozri statistiky centier online a porovnaj si ale jasne tiez boli veci ku ktorym som mala vyhrady ale napr ked som im to dala ako spatnu vazbu tak t ozakceptovali prijali a ponukli napravu a zlavu
@really8 my ideme zajtra na konzultáciu do Martina. A v Olomouci aká klinika?
@nikuska1908 ivf clinic
Ahojte, mohli by ste sa prosím podeliť o svoje skúsenosti s klinikou Reprofit Brno? Mám záujem absolvovať odber a zmrazenie vajíčok ,ak ste to niektorá absolvovali, budem vďačná za informácie ako to prebiehalo ,najmä aké lieky ste brali v rámci stimulácie, atď ...ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikovms na túto kliniku som počula veľmi dobre veci. 🙂