Najde sa tu prosim niekto,kto absolvoval IVF v Reprofite Brno?Mam par otazociek.Mame za sebou neuspesne 1.IVF v Gin five v Ba a mame ist na konzultaciu do Brna.Ako to prosim prebieha?Ako je to so schvalovanim?Liekmi,vysetreniami,…Vopred dakujem za kazdu spravu.
@mamamajka85 poslu ti žiadosť, schválenie som mala od Petrenka - garant pre umelé v rámci SR, len donesieš na podateľňu na Antolsku a o 2 dni ti volajú že máš po to prist, potom na dôveru, kde sa čaká 10 dni
Reprofit konzultácia, stimulácia, cca 2-4x USG, potom odber a vkld
Ahoj, my sme absolvolali Reprofit Brno taktiez po dvoch neuspechoch na SVK. Predtym nez zacnes samotnu stimulaciu resp. liecbu musis mat schvalenu ziadost od poistovne na liecbu v zahranici, vsetky podklady ti pripravia v BRNE ty ich potrebujes potvrdit u svjoho gynekologa a odniest do poistovne. Schvalenie bolo do 7 dni a mohli sme zacat. Stimulacne lieky museli byt vyzdvihnute taktiez v Brne, aby boli preplatene. Po vklade embrya, cize po poslednom kroku vyplnas papiere na poistovnu, resp ziadost o preplatenie liecby v zahranici so vsetkymi spravami. Potom uz len pockas za peniazmi co ale dost to trva. My sme ziadali o preplatenie zaciatkom februara a zatial peniaze nemame, VSZP ma na preplatenie az 6 mesiacov.
Ak by si mala hocijake otazky kludne mi napis, my sme to absolvovali vsetko teraz. 🙂
Ahojte baby, pridám sa k Vam, mám otázku? V našom centre v Brne nám Dr. Odporučil PGT testy embrya, ako je to v tom prípade s poisťovňou?? Nemáte niektorá skúsenosť s preplatením? Som union poisťovňa. Viem že preplácajú 900€ , ale žiadajú papiere od genetika.
Ďakujem
@hrehovad Dobrý deň,mohla by som Vám aj ja dať pár otázok,tiež sa chystáme a vždy lepšie od niekoho kto tým už prešiel 🙂
@hrehovad dobrý deň , chcem sa spýtať na to preplatenie . To ešte stále nemáte preplatené ? Ja som podávala v apríli a stále nič . Asi si to nechávajú na poslednú chvíľku .
@hrehovad aké lieky ste brali v procese stimulácie? Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mamamajka85 v skupine IVF - skúsenosti, rady, úspechy ti baby určite poradia, pridaj sa tam.