Reprofit Brno

baba07
13. apr 2022

Ahojte dievčatá,
som po I. IVF, mali sme z neho 2 embrya a oba vklady boli neúspešné, embryo sa ani neuchytilo.
Chodili sme do Helios Martin.
Rozmýšľam nad zmenou centra a veľmi sa mi pozdáva Reprofit Brno, lebo má dobré referencie.
Máte niekto dobrú skúsenosť? A ktorého doktora by ste odporučili? Je možné sa hneď na prvú konzultáciu objednať ku konkrétnemu doktorovi?

Ďakujem krásne za všetky Vaše odpovede a postrehy.

bororka
13. apr 2022

@baba07 Ja som riešila hneď Brno na IVF.
Mali sme Jana Štelcla, ale väčšinou ti kontrolu robí niekto iný. Vklad sa snaží robiť, ten ku ktorému chodíš. Všetci sú profíci, takže za mňa, je to jedno.
My sme mali 2 embrya, jedno sa dožilo kultivácie a druhé leží vedľa mňa 🙂
Išli sme do toho, že uvidíme, keďže kým nastavia liečbu a sadne to na mňa, je malá šanca, že to vyjde hneď. Uverila som až v pôrodnici, keď som nespala 3.noc, že to vyšlo 😂
Držím palce, za mňa v mojom okolí má Reprofit len úspech

e1i
13. apr 2022

@baba07 iba doplnim po veľkej noci otvaraju pobočku v ba, konzultacie a sona su možné aj tam

My od nich aktuálne čakáme druhé (z rovnakého cyklu)

bororka
13. apr 2022

@baba07 teda len jedno nám prežilo 😂 Už píšem ako marťan 🙈
Držím palce, nech vám to vyjde ✊🏿🍀✊🏿

baba07
autor
13. apr 2022

@e1i nám je asi jedno či Brno či Blava, vzdialenostne to máme rovnako, tak asi skúsim to Brno. Mňa celkom tlačí čas, mám už 41 rokov, takže by som potrebovala ťah na istotu 🙂 Tú istotu mi ale nik nedá, ja viem. 😉
Trošku ma to sklamalo v tom Heliose, lebo my už máme 2 detičky, obidve počaté prirodzene, tvrdia nám, že sme obaja ok a zdraví, len ja som už trošku stará 🙂, ale že to pôjde hladko. No a nešlo to. Je pravda, že po prvom vklade som hneď chytila kovid a po druhom vklade črevnú virózu.

e1i
13. apr 2022

@baba07 kamoška mala 40,5 ked som ju ukecala skusit soft v Brne a z 2 vajicok 2 embrya a hned vysiel jej et

baba07
autor
13. apr 2022

@e1i Joooo, dakujem. Vliali ste mi nádej 😍😍

7lenka11
13. apr 2022

@baba07 my sme tiež v Brne a zatiaľ spokojnosť, no sme len na začiatku IVF cyklu.. predtým sme boli rok v Iscare a napriek veľkej nádeji, ktorú do nás stále vlievali, sa nám tam nezadarilo, a to sme tam chodili skoro rok..
Aj vzhľadom na vek neváhaj a rovno choď do Brna... Je to jedno z top centier v strednej Európe, rozhodne nemáš čo stratiť.

baba07
autor
13. apr 2022

@7lenka11 dakujem, si zlata 😍

zorkahorka
13. apr 2022

Aj ja som bola v reprofite, mala som pred 40. Rozhodovala som sa v brne medzi heliosom a reprofitom. Vyhral reprofit vdaka pocitu. Vela zien v mojom veku tam otehotnelo na prvy sup. A ja tiez 😉

minniemiska
26. apr 2022

@e1i ahojky prosím kde je ta pobočka?

e1i
26. apr 2022

@minniemiska v Petržalke na röntgenovej ulici

minniemiska
27. apr 2022

Ahojte ma niekto darované vajíčka z Brna? Pripadne ktorý lekár je najlepši?

clarax
16. máj 2022

Ahojte, my sme skúsili Iscare v Ba (asi 1,5 roka), Helios v BB (jedna stimulácia) a teraz sme Reprofit v Brne. Iscare a Helios - veľa procedúr a aj pár zákrokov. Bez úspechu. Plus tomu nepomáhal ani taký ten slovenský prístup. V Brne v Reprofite to je zatiaľ úplne iné. Nízke dávky hormónov, čiže nižšia záťaž na ženský organizmus. Iscare a Helios razia názor, že nízke dávky hormónov nemajú výsledky (to mi povedala pani lekarka z Iscare po zákroku v Ba, že je to strata času). K tomu Vás zavalia množstvom vedľajších účinkov, teda stimuláciu začínate so strachom, čo všetko musíte dodržiavať, aby ste nedostali hyperstimulacny syndróm. V Brne vedľajšie účinky ani nespomenuli, keďže dávky hormónov sú iné. A ak mate dobrého gynekológa, kontrolné ultrazvuku si môžete dať aj u neho - len musí vedieť všetko dobre pomerať. Plus aj pristup k pacientkam je iný.. cítite sa stále ako ľudská bytosť - napr. poskytnutá sukňa v prezliekarni pri ultrazvuku alebo príprava pacientky na odber oocytov, kedy Vás poprikryvajú. Po zákroku sa prebudíte na izbe, kde na Vás čaká partner. Na Slovensku vôbec - obe centrá pár pri výkone odseparuju. Veď áno, nie sme z cukru, ale pamätám si prebratie po narkoze v BB a v Brne.. U mňa zhrnutie - ak by som mala ísť znovu na stimuláciu na SR, nepojdem. Ak v Brne, išla by som do toho. 🙂

horensky
12. jún 2022

@minniemiska ahoj, mame dcerku 10 mesacnu z darovanych ocytov. S manzelom sme si vybrali Mudr. Otevrel. Prijemny, ludsky pristup s optimistickym jednanim.
@minniemiska

sasi0206
13. sep 2022

Ahojte, chcem sa spýtať či v Brne v niektorej klinike robia aj IUI? Chceli by sme ísť do Brna na nejaku kliniku kde je IUI možné. Ďakujem

horensky
13. sep 2022

@sasi0206 myslim, ze v kszdej klinike to robia, skus zatelefonovat a opytaj sa priamo lekara

sussah
8. okt 2022

@baba07 6 pokusov na Slovensku nevyslo a Brno na prvy pokus 😊 Chystame sa ma KET tak som zvedava 😉

rebecca999
11. okt 2022

@sussah ahoj takže Vám prvý pokus vyšiel či ešte len idete? Ja uvazujem že pôjdem na prvé ivf rovno do Brna. Bojím sa zlyhania veľmi.

clarax
11. okt 2022

@rebecca999 to veľmi závisí.. nám to nevyšlo 2krát na SR a ani 2krát v Brne.. mnohým to nevyšlo na SR a vyšlo to na prvý pokus v Brne.. držím palce, nech to vyjde!

sussah
11. okt 2022

@rebecca999 sest pokusov na Sk nevyslo a Brno na prvykrat. Teraz ideme po 5 rokoch skusit vklad surodenca

rebecca999
12. okt 2022

@sussah už chapem 😌 skvelé drzim palce

rebeka04
12. dec 2022

@clarax môžem sa spýtať koľko ste čakali na termín do kliniky...ako často treba chodiť na kliniku?

clarax
12. dec 2022

@rebeka04 Uf.. pozerám tak emaily a vidím, že na termín sme čakali trosku viac ako mesiac.. chceli od nás ešte genetické vyšetrenia, tam sme tiež čakali na termín, potom sme čakali na výsledky genetiky, potom na schválenie liečby poisťovňou v zahraničí a celé sa to natiahlo na asi viac ako 4-5 mesiacov k začiatku prvej stimulácie.. ale teraz je to s vyšetreniami asi promptnejšie, nakoľko rozširovali a modernizovali kliniku.

janie7
15. jan 2023

@horensky Ahoj, prosím ťa, Otevřela ste mali stále, alebo to bolo podľa toho ako mal čas? Ja som vedľa v Reprogenesise, môj doktor je zlatíčko, len už som po druhom neúspešnom KETe, vekovo už na tom nie som najlepšie, tak som zvedavá na iný názor. U nás je problém neznámy, len mám nekvalitné vajíčka, no to už je poriešené tiež.

horensky
17. jan 2023

@janie7 ahoj Janie, Mudr. Otevrel sa o nas staral od sameho zaciatku akurat vklad vykonal iny lekar nakolko Mudr. Otevrel bol zaneprazdneny. Boli sme v kontakte az do cca 12 tyzdna tehotenstva emailovo alebo telefonicky. Vzdy zodpovedal nase otazky a dvihol tel. . Mali sme aj koordinatorku.

janie7
19. jan 2023

@horensky Ďakujem krásne za správičku. Tak to je úžas 👍🏻 Ja som mala v utorok online konzultáciu s Mudr. Machačom, ešte teraz na bolí bránica od smiechu, on je bývalý Reprofiťák a teraz je vedúci lekár v Olomouci, no som zvedavá aj na Otevřelov názor, lebo Macháč úplne vyvrátil odporúčania môjho lekára. 🤷🏻‍♀️ Želám veľa zdravíčka!

kika120
27. jan 2023

@janie7 ahoj,mam rovnaky problem,som po 4 ivfta 3 KET a problem je,ze mam nekvalitne vajicka.Vek tiez hra velku rolu.Ako si riesila kvalitu vajicok?Ja sa prave rozhodujem,ci ist este skusit s vlastnymi alebo darovane...

janie7
27. jan 2023

@kika120 No my teraz musíme nájsť hlavne príčinu prečo to nejde, lebo sme vkladali v decembri darované embryo a ešte horšie to dopadlo ako s vlastným. Máme ešte jedno vlastné, ktoré sa ale nepodarilo geneticky vyšetriť, tak sme chceli skúsiť či je chyba vo mne, čo sa potvrdilo. Tak som teraz zvedavá čo vymyslí Dr. Machač. Ale pôjdeme do darcovstva určite, už by sme 3tie IVF nezvládli.

baba07
autor
29. jan 2023

@janie7 mne vkladali pred cca 3 tyzdnami embryo, kde bolo darovane vajicko a manzelova spermia. Embryo sa neujalo, mala som biochemicke tehotenstvo. Este mam 6 zamrazenych embryi, ale strasne sa bojim dalsich vkladov a dalsich neuspechov. Mam za sebou 3x IVF, v prvom som mala 2 embrya, neujalo sa ani jedno a dalsie dve IVF boli bez vkladov, lebo embrya to na 4. den vzdali. Vek mam vysoky 42 rokov, takze som sa rozhodla ist cestou darovanych vajicok.

baba07
autor
29. jan 2023

@janie7 ako idu prosim hladat pricinu, preco to nejde?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre