Reprofit Bratislava - vaše dojmy a skúsenosti

frida1990
25. okt 2023

Ahojte, od septembra by malo fungovať centrum Reprofit aj v Bratislave (bývalé IsCare) - aké sú vaše skúsenosti po tom, čo sa spojili? Odporúčate toto centrum? Je to lepšie ako predtým, keď to bolo Iscare? Zmenil sa tam nejako aj personál alebo spôsob fungovania? Vopred ďakujem.

gejb
25. okt 2023

@frida1990 je to to iste...doktori sa tam menia tak ako aj predtým... nezmenilo sa nič okrem loga a pribudlo pár český hovoriacich sestier a doktorov.

elenkalen
25. okt 2023

@frida1990 bola som tam prvý krát tento týždeň, ale len kvoli krvi a spermiogramu pre manžela. O 3 týždne ideme na konzultáciu do Brna, chcem mať pri sebe všetko potrebné. Sestrička (češka) mi vravela že majú už nové lepšie prístroje na embryológiu, majú doktora či doktorku z Brna a ďaľší doktor z Brna tam bol vraj aktuálne v ten deň aj vypomáhať. Čo ma však prekvapilo je že som manžela dodatočne ku spermiogramu doobjednávala aj na krv a keby tam dnes nevolám (potrebovala som niečo doriešiť), tak sa nedozviem že krv berú len do 12 čiže by mu ju ani nevzali lebo termín mal neskorší. No, recepčná o tom nevedela že krv treba brať do 12, čo si myslím že je základ… Inak som tam nikdy za čias Iscare nebola, takže porovnávať nemôžem. Ale som zvedavá aké budem mať pocity z Brna a aspoň to si porovnám.Tiež by sme najradšej chodili len do BA, tak uvidíme.

gejb
25. okt 2023

@elenkalen niečo podobné sa mi tiež stalo za čias iscare... zobrali mi krv a na druhy deň mi recepčná volala ze musim prísť zas, lebo prvú vzorku im už labak nezobral lebo bolo neskoro...ci co...akoby tých ihiel uz aj tak nebolo dosť... takých kixov som zažila viac ale v konečnom dôsledku ich nemôžem hejtovat lebo sme boli úspešní...

artemisslandar
9. nov 2023

Ahojte, my sme boli v Iscare/Reprofit v maji a v juni - najvacsie peklo, bola chyba to tam vobec skusat, vo vsetkom maju bordel aleze vo vsetkom, sice tam v juni pribudli doktor a doktorka z Ciech, ale nic sa nezmenilo...Ta doktorka - slovenska de facto - otrasne chovanie - objednali ma na 8:00 a ona sa na mna vyvrieskala v den odberu vajicok, ze preco som neprisla na pol 8 (si to viete predstavit, ja nevyspata, zacala som plakat, v strachu...cele zle, pricom oni urobili chybu, manzel sa bol potom stazovat, tak sa stazovala ze sa bol stazovat), najlepsie bolo ked mi povedali ze zabudli to dat na schvalenie poistovni tak si to mam uhradit sama. Povodne doplietli aj to, ci idem na odber vajicok alebo vlozenie - objednali ma na vlozenie - dosla som a ked som to zistila, sa pytam - co mi akoze chcete vkladat???????????? Nato ma zdrbala ta ista doktorka, ze mi teraz uz nemoze cosi pichnut, lebo vlastne ma objednali ten den na neskory cas...ako wwwtttttfff??? Po anesteze som bola jak vypluta (a to trvala max 15 minut), musite si odlakovat nechty, byt nenamalovana...nehovorim o tom, ze ani prvy ani druhy odber nebo uspesny - ziadne vajicko nebolo zrele/ oplodnene....proste VYHNITE SA IM VELKYM OBLUKOM. My sme potom sli do Reprofitu v Brne - to jak voda a ohen, uplne iny prístup, vsetci mily, maju poriadok, bohuzial zatial sa ziadne embryo nedozilo 6steho dna (od oplodnenia) ale budeme skusat dalej (teraz 8smy cyklus, 6st v Brne) - ale ten pristup je naozaj skvely, neni o com (po anesteze ste OK, ziadne nenalakovane nechty, ziadne ze bez make upu....)...

gejb
9. nov 2023

@artemisslandar wow, a ja som sa rozculovala keď mi len zabudli predpísať lieky😮☹️ toto je extrémne. Robí tam ešte táto "zlata" pani doktorka?

artemisslandar
9. nov 2023

@gejb Ale ano - pani Urbašiková...

frida1990
autor
10. nov 2023

@artemisslandar fúha tak to nevyzerá moc dobre, ale na Groššovú odtiaľ som len samé chvály počula, či celkovo podľa vás celé zle?

nikajve
8. mar 2024

@artemisslandar aj ja mam s nou skusenosti, tiez negativne.Uz by som k nej nesla.Bola som u nej este, ked boli na Rontgenovej, to ma tiez prekvapilo, lebo kliniku sice zriadili, ale odbery aj vklady aj tak v Brne.Co sa tyka doktorky hrozne, nic nevysvetlila, hned nas tlacila do darovanych vajicok. Mala tiez bordel v papieroch, nema sluzobny mobil a komunikacia iba cez email, stale som cakala ci a kedy mi odpise, tiez mi zabudla predpisat liek. Sme pre nich kus za kus a aj ked som bola objednana na konkretnu hodinu, aj tak som tam kolkokrat cakala hodiny. Uz aj v Brne sa ze vraj humplacia, ale stale pozitiva prevazuju nad negativami, takze ak pojdem do dalsieho IVF, tak asi urcite do Brna, kedze citam, ze sa v BA veci vobec nezmenili, co ma teda dost sklamalo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre